Ljubavni horoskop za sutra: sreća u ljubavi daje snagu za nove životne pobede

Ljubavni horoskop otkriva ko će poželeti da se menja zbog sreće u ljubavi, a koga očekuje zanimljiv romantiačan susret!

Trigon Sunca i Saturna donosi sreću u poslu, a imaćete šansu da upoznate važne ljude i da se dokažete, pa je uspeh u karijeri osiguran, piše Lovesensa. Ovaj aspekt predviđa stabilnu ljubav, zaboravljanje rizika i sukoba...

Horoskop - u nedelju vlada pun Mesec u Ribama: evo kakve životne promene donosi moćna sudbina (26. avgust 2018. godine)Horoskop - u nedelju vlada pun Mesec u Ribama: evo kakve životne promene donosi moćna sudbina (26. avgust 2018. godine)Pun Mesec u znaku Riba - horoskop otkiva sa kojim ćemo izazovima morati da se suočimo!

Drage Device, promena je ključ vaše ljubavne sreće. Rutina donosi prezasićenje i potrebu za avanturom, a vi ste odlučili da unesete malo zabave i ljubavne magije u vašu vezu. Uradite nešto kreativno zajedno, ulepšajte životni prostor, isprobajte nove ljubavne i seksualne igrice... Vreme je da začinite odnos i na dobrom ste putu.

Ovo uradite svakog jutra i izbacite opasne toksine iz tela: kako olioterapija sprečava bolestOvo uradite svakog jutra i izbacite opasne toksine iz tela: kako olioterapija sprečava bolest3 vrsta ulja pomažu kod lečenja neplodnosti, holesterola, virusa i gljivica - evo kako da sami primenjujete čudesnu olioterapiju!

Retrogradan Mars u znaku Jarca podstiče Blizance da zaborave na prošlost, stroge principe i strahove. Moguće je da će vam se jedan odoba baš dopasti, a ukoliko napravite prvi korak, očekuje vas duga i srećna veza. Napokon ste naučili da uživate u svakom trenutku, a novi talas romantičnih osećanja daje vam snagu za životne pobede.

Ribe su u narednom periodu zavodljive, šarmantne i spremne za romantične izazove. Sekstil Jupitera i Plutona donosi puno ljubavnih ponuda, ali samo jedan susret promeniće planove.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.