Ljubavni horoskop za danas: romantična prilika kojoj nećete moći da kažete NE

Ljubavni horoskop otkriva kome će zvezde osvetliti put do srećne ljubavi!

Konjukcija Meseca i Plutona donosi savršen period za planiranje i razmišljanje o važnim odlukama za budućnost, naročito kada je u pitanju ljubavni život, piše Lovesensa.

Rođeni u znaku Jarca, nakon perioda monotonije u vašu vezu vraća se romantična strast. Niste dugo čekali, jer je Jupiter u znaku Škorpije odlučio da vam osvetli put do srećne ljubavi. Pojačana erotska energija doneće iskrenija osećanja. Optimizam raste, a tek vas čekaju lepe ljubavne avanture!

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 27. avgusta 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 27. avgusta 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 20. do 27. avgusta 2018. godine - evo šta svako treba da uradi krajem sedmice za sreću i…

Drage Škorpije, vaša ljubavna sudbina doživeće srećan preokret. Magija trigona Sunca i Urana donosi turbulentan period strasti i novih ljubavi, ali vi očekujete samo dobru zabavu i zanimljiva poznanstva. Iako ste otpustili toksična osećanja iz prošlosti, još uvek niste spremni za novu ljubavnu vezu. Uživajte u samoći do kraja leta, jer vam jesen donosi ljubavnu piliku kojoj nećete moći da kažete ne.

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2018. godine)Sunce ulazi u znak mudre i analitične Device, a evo kakvu nam sudbinu predviđaju astrolozi do 22. septembra 2018. godine!

Lavovi će napokon upoznati srodnu dušu! Novi prijatelj sa kojim često provodite vreme zrači neverovatnom energijom, ima savršen smisao za humor i potpuno je osvojio vaše srce. On ne zna da sa njim želite nešto više od prijateljstva, ali još uvek ne otvarajte srce. Sačekajte da se još upoznate, ostvarite blizak odnos, a onda mu bez straha otkrijte svoja osećanja.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.