Ljubavni horoskop za danas: romantična iznenađenja i iskušenja

Ovi će se znaci Zodijaka poigrati vatrom...

Konjukcija Meseca i Marsa najavljuje iznenadne i ne baš u svim slučajevima prijatne promene, piše Lovesensa.

Drage Škorpije, na vama je da zajedno s partnerom pronađete način da prevaziđete nesporazume. Bilo da je u pitanju nesaglasnost o finansijama ili o porodičnim i kućnim obavezama, ublažite trvenja razumevanjem i toplinom. Vama niko ne može da odoli, a naročito ne ona osoba s kojom delite dobro i zlo.

Usamljene Škorpije čeka veliki izazov, jer ih može privući neko već zauzet. Budite oprezni i dobro promislite. Možda ćete želeti i da obuzdate svoje strasti.

Koja je tajna moć vašeg horoskopskog znaka: Rak vlada carstvom emocija, Lav je magnet za sve oko sebeKoja je tajna moć vašeg horoskopskog znaka: Rak vlada carstvom emocija, Lav je magnet za sve oko sebeSvaki horoskopski znak poseduje jedinstvene vrline koje često padnu u drugi plan.

I Strelac je u iskušenjima, a novi susret može ga učiniti spremnim na sve. Opet zvezde savetuju oprez, proverite da li ste svesni svih rizika.

Horoskop za jesen 2018. otkriva: kom znaku Zodijaka se smeši velika ljubavHoroskop za jesen 2018. otkriva: kom znaku Zodijaka se smeši velika ljubavNaredni meseci biće zlatan period za ova 3 horoskopska znaka.

Samo slobodni pripadnici znaka mogu da se prepuste romantičnim vibracijama u kojima će uživati. Sva druga polja miruju, a u ljubavnom pršte varnice do neba!

Jarac se igra vatrom, a opeći će možda samo svoje srce. Ni planeta Venera neće moći da pomogne onim pripadnicima znaka koji zaborave na sekund da su već u vezi. Za vas samo platonski flert, drugu stranu može biti povući da prekorači granice. Slobodni pripadnici znaka treba da pošteno razmisle da li ih novo poznanstvo dubinski privlači ili samo površno intrigira. Karma pamti sve.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.