Ljubavni horoskop za danas: prestanite da živite u prošlosti

Ljubavni horoskop otkriva koje promene nas vode do srećne ljubavi!

Konjukcija Marsa i Meseca ukazuje na period tenzije, impulsivnosti i teških odluka, a mnogi će započeti sukob i naglo reagovati na kritike, piše Lovesensa. Evo kako će se ovaj aspekt odraziti na ljubavni život...

Veliki mesečni horoskop za septembar 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki mesečni horoskop za septembar 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop za septembar 2018. godine - Devicu očekuje veliki uspeh i priliv novca, dok Vodoliju čeka tenzija i problem u…

Dragi Strelčevi, napokon ste prestali da ignorišete probleme i svesni ste da je vaša romantična veza na tankom ledu. Iako je partner često neodgovoran i ne pruža dovoljno pažnje, i u vašim postupcima postoje greške koje svakodnevno narušavaju odnos. Imate potrebu da stalno kontrolišete i ispravljate partnera, a razmislite, da li to radite zbog nezadovoljstva poslom kojim se bavite ili zbog problema koji ste imali sa prijateljicom. Otpustite negativne emocije, bar jednom uživajte u romantičnom trenutku, bez prebacivanja i podsećanja na loša iskustva iz prošlosti.

Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planoveNedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planoveNedeljni horoskop predviđa veliku sreću na polju novca, ali u ljubavi vas očekuju rizične avanture i hladni odnosi!

Vage i dalje ne mogu da otpuste prošlost, iako su pronašli novu ljubav. Prestanite da se prisećate lepih uspomena stare ljubavi, ne šaljite mu poruke, ne živite u prošlosti! Svesni ste da je prethodna veza bila promašaj, onda na nju zaboravite i prepustite se novim avanturama. Budite hrabri i spremni za promene, a onda će vas Univerzum podsetiti kako izgleda sreća.

Device zaboravljaju sve teškoće, obaveze i žele da provedu dan sa partnerom. U prethodnom periodu upali ste u rutinu, ali zajendičkim snagama uspeli ste da vratite romantičnu magiju i energiju koja vas je povezala. Uživajte u plodovima svog truda, jer strast posle svake bure postaje jača, a ljubav nežnije i lepša.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.