Ljubavni horoskop za danas: prepustite se talasu ljubavi bez straha

Ljubavni horoskop otkriva tajne romantične sreće - evoko će ostvariti mir i harmoniju u ljubavnom odnosu!

Sekstil Meseca i Marsa uakzuje na rešavanje problema kada je u pitanju društveni i ljubavni život, piše Lovesensa. Danas ćete želeti da vratite izgubljenu harmoniju u romantične, prijateljske i porodične odnose, a evo kako će se neki znakovi snaći na putu stvaranja ljubavne sreće...

Horoskop za vikend: kome će magičan Jupiter doneti probleme, a kome ostvarenje snovaHoroskop za vikend: kome će magičan Jupiter doneti probleme, a kome ostvarenje snovaHorosko otkriva kakve nam radosti donosi vladavina Jupitera, ali nekome će doneti i velike izazove!

Dragi Ovnovi, sa partnerom delite ista nadanja i snove, a možete da razgovarate o svakoj temi bez ustručavanja. Baš takva komunikacija i odnos je ključ uspeha vaše romantične veze. Vi niste samo ljubavnici, već i najbolji prijatelji. Vaša ljubavna priča je puna iskrenih emocija, nežnosti i razumevanja, zato će sreća ostati na vašoj strani.

Rakovi su odlučili da ipak partneru daju drugu šansu, a novi odnos i partnerov trud učiniće da ponovo razvijete poverenje i bliskost. Pronalazite način kako da ojačate romantičnu vezu. Saturn pomaže da uvidite greške koje ste pravili u prošlosti i stvorite sasvim nove, lepše temelje ljubavi. Učite na greškama, a svaka dobra promena pomaže da sačuvate ljubav.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godine

Usamljene Škorpije započeće romantičnu vezu punu strasti i velikih očekivanja. Ovaj odnos obećava i već se razvija u pravom smeru. Provešćete divan i uzbudljiv dan sa partnerom, a ukoliko želite da ispunite trenutne romantične želje, važno je da se prepustite i oslobodite straha od razočaranja.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.