Ljubavni horoskop za sutra: kome vikend donosi najlepša ljubavna osećanja

Ljubavni horoskop otkriva čiju ljubav ne može da ugrozi talas najvećih briga!

Opozicija Jupitera i Meseca budi vatreni temperament, veliki ego i želju da uvek budete u pravu, piše Lovesensa. Nemojte da pređete granicu, a evo šta nas očekuje na polju ljubavi...

Mesečni horoskop za septembar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženjeMesečni horoskop za septembar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženjeMesečni horoskop za septembar otkriva ko će imati energiju i dobro raspoloženje, a ko treba da se čuva nezgoda!

Dragi Rakovi, Saturn pokušava da vrati vašu romantičnu vezu u ravnotežu, ali vaš stav kvari srećne planove. Ponašate se hladno i rezervisano prema partneru bez razloga. Nešto drugo vas muči, na primer, loša atmosfera na poslu ili sukob sa prijateljima, pa onda negativnu energiju prenosite na partnera. Ne dozvolite da se problemi na poslu odraze negativno na vaš ljubavni život!

Lavovi imaju samo jednu osobu u mislima zbog koje im srce jače kuca, ali izgleda da su upali u zamku neuzvraćene ljubavi. Ne budite tužni, već radite ono što je u vašoj prirodi - mislite malo na sebe i sebi udovoljite. Pronađite neki hobi ili sport koji vas ispunjava i pomaže da se rešite crnih misli.

Kratak ljubavni horoskop do 15. septembra 2018. godine: Devica je daleko od snova, a Vodoliju očekuju romantični izazoviKratak ljubavni horoskop do 15. septembra 2018. godine: Devica je daleko od snova, a Vodoliju očekuju romantični izazoviKratak ljubavni horoskop za sve znake Zodijaka - evo kakve nas romantične okolnosti očekuju do 15. septembra 2018. godine!

Dragi Bikovi, vašu ljubav ne mogu ugroziti problemi i brige, jer ste shvatili da je zapravo partner najveći izvor vaše sreće. Samo jutro donosi nežnost, uživanje u ukusnom doručku i iskrene razgovore. Seksualna energija učiniće da postanete još više bliski, a zahvalni ste Univerzumu na ovako lepom početku vikenda.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.