Ljubavni horoskop za danas: planete otkrivaju ko je vaša srodna duša

Sekstil Neptuna i Meseca vodi nas u sanjarenje i nostalgiju... evo šta nam planete najavljuju!

Dragi Ovnovi, bliže se trenuci krupnih odluka u vašem ljubavnom životu. Da li ste spremni na zajednički život s partnerom? Da li ste spremni da zasnujete porodicu? Ako se vaš odnos zasniva suštinski na poverenju i razgovoru, odgovor na oba pitanja biće "da". Želja da s nekim izgrade zajedničku budućnost ispuniće i usamljene Ovnove, pitanje je da li je vaše novo poznanstvo baš pravo rešenje za to.

Zaljubljeni Lavovi uživaju na istoj talasnoj dužini s partnerom i spremni su da poklone i srce i dušu, zauvek. Nije im baš uvek tako lako da verbalizuju svoja osećanja, zato treba da posvete punu pažnju izrazima i sitnim gestovima koji će preneti njihova najdublja osećanja.

Nedeljni horoskop od 16. do 23. septembra 2018. godine: uzbudljiva sedmica puna strasti i dobitakaNedeljni horoskop od 16. do 23. septembra 2018. godine: uzbudljiva sedmica puna strasti i dobitakaRibe očekuje zanimljivo putovanje, a Uran upozorava Vodolije...

Usamljeni Lavovi malo su razočarani, već neko vreme nisu sreli nikoga ko bi probudio dublje interesovanje. Ne treba da žure, brza poznanstva neće doneti dugoročnu sreću.

Rakovima planete bude nostalgiju, ali treba dobro pogledati oko sebe. Možda je baš među vašim prijateljima skrivena srodna duša koju toliko dugo čekate. Osetljivi su čak i Rakovi u srećnoj vezi, preti im mogućnost da se običan razgovor rasplamsa u veliku razmiricu. Bolje je energiju pretočiti u strast, potrebno je samo malo veštine da se oslušnu i prepoznaju osećanja koja se kriju ispod površinske napetosti.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.