Ljubavni horoskop za danas: ovaj znak zaboravlja na prošlost i privlači novu ljubav

Vreme je da se oslobodite iz lanaca prošlosti - dnevni horoskop predviđa ko će privući novu ljubav, a ko će uživati u strastvenoj noći sa partnerom!

Planeta ljubavni Venera (Devica) u trigonu je sa Uranom (Bik), što znači da ćete biti nežni i osećajni, piše Lovesensa. Ovo je dan kada svet posmatrate drugačijim očima, zaboravljate na sve surovo i ružno, stavljate ružičaste naočare i pratite magiju romantike na putu sreće. Evo kojim znakovima će se danas sve vrteti oko ljubavi!

Blizanci će danas biti nostalgični i svaka uspomena vratiće emocije iz prošlosti. Iako ste dugo usamljeni, kada dođe trenutak za ljubav, postajete rezervisani i hladni, a sve to zbog strahova iz prošlosti. Nemate hrabrosti da krenete napred i uđete u novu romantičnu vezu, jer se još uvek nadate da će se vratiti stara ljubav. Važno je da jednom probijete led i pokušate ponovo da se zaljubite!

Horoskop za ljubavnu romansu i samoostvarenje: evo šta svako treba da uradi dok vlada tranzitni Merkur u Lavu (do 6. septembra 2018. godine)Horoskop za ljubavnu romansu i samoostvarenje: evo šta svako treba da uradi dok vlada tranzitni Merkur u Lavu (do 6. septembra 2018. godine)Horoskop predviđa rađanje novih ljubavi i šansu da se ostvarite na poslovnom planu, a evo šta treba da izbegavate dok je…

Drage Vodolije, vaša veza danas neće biti puna zabave i romantike, jer ćete biti neverovatno napeti. Međutim, partner poznajte vašu dušu i uspeće da smiri loše strasti. Priredite partneru iznenađenje, napravite romantičnu atmosferu i prepustite se talasu erotske energije. Vreme je da uživate u ljubavnoj harmoniji!

Horoskop - Mesečeve mene otkrivaju tajnu vaše sudbine u 2018. godini: evo koga čeka napredak na poslu i sreća u ljubavi (GODIŠNJI HOROSKOP)Horoskop - Mesečeve mene otkrivaju tajnu vaše sudbine u 2018. godini: evo koga čeka napredak na poslu i sreća u ljubavi (GODIŠNJI HOROSKOP)Astrolozi tvrde da svaka promena Meseca menja našu sudbinu, raspoloženje i želje, a evo šta horoskop predviđa za Mesečeve mene u…

Rođeni u znaku Bika, večeras nemojte da ostajete kod kuće, već se prepustite magiji letnje večeri! Venera čini da se osećate i izgledate atraktivno i šarmantno, a u kartama su vam zapisane magične reči - srce će vam ispuniti nova ljubav. Vreme je da kofer loše prošlosti prospete u reku zaborava. Ponovo ćete početi da verujete u ljubav, a ona vas ovoga puta neće izdati.

Drage Ribe, vaša veza će uskoro početi da se razvija u pravom smeru. Osećate da sa ovom osobom možete da stvorite nešto veliko i lepo, a uskoro možete da očekujete useljenje i početak zajedničkog života.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.