Ljubavni horoskop za danas: ovaj znak očekuje talas moćne erotske energije

Ljubavni horoskop otkriva ko će se razočarati u partnera, a ko će želeti da se prepusti strastima i zaboravi na juče i na sutra!

Konjukcija Meseca i Jupitera donosi dobar period za nove poslovne projekte i promenu životnih navika, piše Lovesensa. Vreme je da uradite nešto važno i veliko za svoju budućnost, a zvezde vas podsećaju da treba da uživate u životu! Evo kako će ovaj aspekt uticati na ljubavni život!

Dragi Blizanci, ljubav vas okružuje! Za vas su ljubavni problemi prošlost, jer ste sada spremni da pređete granice i volite svim srcem. Moguće je da ćete narednih dana razgovarat sa partnerom o početku zajedničkog života ili useljenju. Bićete opterećeni da sve ispadne kako treba, zajedno ćete urediti svoj ljubavni kutak, a osmeh nećete skidati sa lica.

Horoskop - kada karma pokuca na vaša vrata: ovo treba da izbegavate dok traje Mars konjunkcija Ketu (do 27. jula 2018,)Horoskop - kada karma pokuca na vaša vrata: ovo treba da izbegavate dok traje Mars konjunkcija Ketu (do 27. jula 2018,)Čudesna energija konjukcije Marsa i Ketua - evo šta nas očekuje na poslu, u ljubavi i na polju zdravlja do 27. jula 2018. godine!

Rakovi će se danas malo razočarati. Mnogim Rakovima koji su u vezi danas će se poljuljati tlo pod nogama. Više ne možete otvoreno i lepo da razgovarate sa partnerom i mislite da to nije odnos i osoba koju ste tako dugo čekali. Razočarani ste i mislite da je svaki partner isti - previše surov za vašu osećajnu dušu. Zvezde vam predlažu da dobro razmislite o budućnosti vaše veze!

Veliki mesečni horoskop za jul 2018. godine: detaljna astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeVeliki mesečni horoskop za jul 2018. godine: detaljna astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop predviđa šta svaki znak Zodijaka očekuje u ljubavi, koga čeka sreća na poslu i polju finansija i kakvo će nas…

Dragi Bikovi, Mars bam donosi moćnu erotsku energiju. Dugo ste bili opterećeni poslovnim zadacima i problemima, a večeras želite da uživate u čarima ljubavi. Sve prepuštate vatrenoj strasti i mašti, a svaka romantična fantazija biće ostvarena. Vaše srce više nije zatvoreno, priznajte da ste se zaljubili!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.