Ljubavni horoskop za sutra: ova 3 znaka očekuju romantične bure

Ljubavni horoskop za 25. maj 2018. godine - da li je vaš znak spreman da se suoči sa ljubavnim izazovima!

Kvadrat Meseca i Saturna donosi velike promene raspoloženja, remeti rutinu i planove, a mnogi će se osećati kao da su ostali bez životnog kompasa, piše Lovesensa. Astrolozi predviđaju da će ovaj aspekt imati veliki uticaj na polje ljubavi, a evo koja 3 znaka očekuju bure u romantičnim odnosima!

Kineski horoskop otkriva ko je vaša srodna duša: evo koji se znakovi najbolje slažu u ljubavi

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Bikovi će danas imati veliki problem sa komunikacijom. Osećate da patner i vi više ne govorite zajednički jezik. Svaki razgovor se završi sukobom i prebacivanjem grešaka iz prošlosti, pa je zato bolje da ozbiljne teme ostavite za sutra. Usamljeni Bikovi danas treba naročito da budu pažljivi, jer mogu postati žrtva romantičnog manipulatora. Pazite kome poklanjate svoje srce!

Horoskop: ova 3 znaka imaće najviše sreće u prvoj nedelji vladavine Blizanaca (do 27. maja 2018)

Rođeni u znaku Ovna iznenada osećaju veliku potrebu za slobodom i samoćom. Mars u Vodoliji čini da gubite toleranciju i ne želite da slušate partnerove kritike. Razgovarajte iskreno sa partnerom i tražite malo prostora samo za sebe. Ako vas voli i dobro poznaje, razumeće vašu potrebu.

U život usamljenih Blizanaca danas se vraća stara ljubav, ali baš ona zbog koje ste dugo lečili slomljeno srce. Uspomene i lavina osećanja će preplaviti dušu, ali budite odlučni i dosledni sebi. Setite se zbog čega ta veza nije funkcionisala, kao i koji je bio razlog za rastanak. Nemojte da se "upetljate" u zamke iz prošlosti, već krenite napred u susret novim ljubavima i romantičnim snovima.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.