Ljubavni horoskop za danas: otvaranje tajne kutije romantičnih želja

Ljubavni horoskop predviđa otvaranje srca i otkrivanje osećanja - evo kome će to doneti probleme, a kome radost!

Konjukcija Merkura i Sunca donosi velike životne promene, ali i talas kreativnih ideja i taktika za ostvarenje cilja, piše Lovesensa. Moguće je da na neke promene nećete moći da utičete, jer je put sudbine nemoguće menjati. Evo šta će se dogoditi na polju ljubavi...

Numerološka prognoza za avgust 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za avgust 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza otkriva kako će Trojke doživeti uspeh, Petice pobediti prepreke! Evo šta vaš bioritamski broj očekuje do…

Dragi Lavovi, nadate se da ćete uskoro sresti zanimljivog stranca koji će otvoriti tajnu kutiju vaših ljubavnih želja i oboriti vas sa nogu, ali varate se. To neće biti stranac, već osoba iz bliskog kruga prijatelja. Shvatićete koliko su vaše energije slične i kako odavno privlačite jedno drugo, samo to niste smeli sebi da priznate. Vreme je da otvorite srce!

Horoskop predviđa ljubavnu oluju: evo šta nam donosi Venera u znaku Vage (do 9. septembra 2018. godine)Horoskop predviđa ljubavnu oluju: evo šta nam donosi Venera u znaku Vage (do 9. septembra 2018. godine)Venera u znaku Vage stavlja nas na veliki raskrsnicu ljubavi, a evo ko će izabrati pravi put ka sreći!

Ovnovi su opterećeni problemima, a loše raspoloženje negativno utiče na romantičnu vezu. Partner će želeti da sazna sve vaše tajne, jer više ne može da se pita šta je loše uradio i zašto imate negativan stav. Ublažavanje istine doneće još veće probleme, zato recite partneru sve što vas muči i šta osećate. Iako će možda burno reagovati, sutra je novi dan i sve brige je lakše pobediti udvoje.

Dragi Bikovi, imate veliku šasnu da upoznate nove i zaniljive ljude, a urođeni šarm pomaže da započnete divnu ljubavnu priču. Međutim, neće sve ići po planu, jer će vam pažnju privući osoba koja nije slobodna. Nemojte da živite u svetu iluzija, već potražite put ka ljubavi koja će vam doneti lepotu, mir i harmoniju, a ne probleme.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.