Ljubavni horoskop za danas: od razočaranja do važne lekcije iz ljubavi

Ljubavni horoskop otkriva koji misteriozni znak privlači ljubav, a ko će doživeti razočaranje!

Trigon Meseca u Raku i Neptuna u znaku Riba donosi zanimljiva iznenađenja, a pojačana intucija i moć vizualizacije pomažu da brzo i lako ostvarite slatke želje, piše Lovesensa. Evo šta nas očekuje na polju ljubavi...

Drage Ribe, neverovatno ste šarmantni, a u narednom periodu lako ćete osvajati srca i privlačite pažnju gde god da se pojavite. Misteriozni ste, a to najviše kod vas privlači suprotni pol. Međutim, trenutno ne želite ozbiljnu ljubavnui vezu, već se prepuštate uživanju u flertu i zabavi. Pazite da nekome ne slomite srce, karma je čudo!

Numerološka prognoza za septembar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za septembar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojMesečna numerološka prognoza za septembar 2018. godine - evo kakvu sudbinu numerolozi predviđaju za vaš bioritamski broj!

Rođenima u znaku Raka važna je stabilna i iskrena romantična veza, jer se tako osećaju sigurno i ispunjeno. Međutim, u narednom periodu pojaviće se talas sumnje i neosnovaniih strahova. Plašite se da ćete uskoro izgubiti partnera, da niste dovoljno dobri za njega... Sve ovo su zablude koje vas ometaju da uživate u ljubavi. Razgovarajte iskreno sa partnerom i strahovi će nestati.

Hororskop otkriva kako da izbegnete nagativan uticaj svemira: evo šta donosi poslednja Mesečeva četvrtHororskop otkriva kako da izbegnete nagativan uticaj svemira: evo šta donosi poslednja Mesečeva četvrtHoroskop otkriva šta će se promeniti dok Mesec u Blizanacima obrazuje kvadrat sa Suncem u Devici - evo kako šta treba da…

Dragi Lavovi, nažalost, vama sledi jedno ljubavnio razočaranje, ali i važna lekcija. Očekivali ste puno od osobe koju ste nedavno upoznali, ali saznaćete da se vaši putevi sigurno razilaze. Ne gledate na ljubav istim očima i vaš odnos nema tako blistavu budućnost. Ne očajavajte, već iz ovoga naučite - prvo nekoga dobro upoznajte, pa mu onda poklonite svoje nežno srce.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.