Ljubavni horoskop za danas: očekujte talas romantičnih čuda

Ljubavni horoskop otkriva koji korak treba da napravite da bi ljubav ispunila vaš život - ova 3 znaka definitivno očekuje sreća!

Sekstil Venere i Saturna donosi odličan period za donošenje važnih odluka, bez obzira da li se tiču ljubavi ili novca, piše Lovesensa. Ovaj aspekt čini da romantične veze postaju dublje i ozbiljnije, a mnogi partneri će prihvatiti odgovornost za razvoj veze. Evo šta nas očekuje na polju ljubavi...

Dragi Bikovi, danas ćete biti najbolji partner na svetu. Sada znate da je ljubav priroitet, a magija Meseca pruža snagu i mudrost kojom ćete lako vratiti poverenje partnera. Komplimenti će omekšati partnerovo srce, a vaša iskrena izjava ljubavi pomaže da se vratite na pravi put. Očekuje vas talas ljubavnih čuda.

Blizance očekuje velika šansa za novu ljubav. Moguće je da će se pojaviti varnice između vas i jednog prijatelja. Iako to nećete hteti da priznate, ljubav će polako osvajati vaše nežno srce. Prepustite se osećanjima, možda je ovo romansa na koju ste čekali čitav život.

Drage Škorpije, vaše srce kuca jače zbog jedne osobe, ali razočaraćete se kad shvatite da to nije uzajamna ljubav. Kako dani budu prolazili shvatićete da on možda i nije bio vaša ljubav iz snova, već samo iluzija koju ste sami stvorili. Spremni ste da zatvorite vrata neuspele ljubavi i otvorite srce za novu ljubav, osobu koja vas zaslužuje. Vaš optimizam doneće samo najbolje.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.