Ljubavni horoskop za sutra: kome se vraća zaljubljeni osmeh na lice

Ljubavni horoskop otkriva - evo koji znak će doživeti ljubavni brodolom, a ko ima šansu da zaboravi na prošlost i sretne novu ljubav!

Kvadrat Venere i Marsa donosi sukobe u romantičnim vezama, izazove i ljubomoru, a mnogi parovi neće mnoći da izdrže pritisak i želeće da prekinu toksičan odnos koji odavno ugrožava njihovu energiju, piše Lovesensa. Ponekad je bolje reći zbogom, nego trošiti vreme i energiju na nešto što se nikad neće promeniti.

Horoskop - u nedelju mlad Mesec ulazi u Devicu: evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi za srećuHoroskop - u nedelju mlad Mesec ulazi u Devicu: evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi za srećuMlad Mesec u nedelju 9. septembra ulazi u znak Device, a evo kakve nam životne promene donosi magija novog Meseca!

Dragi Bikovi, imate neke nedoumice kada je u pitanju odnos sa partnerom. Njegovi postupci vas nerviraju, nemate zajedničke planove, osećate da živite u različitim svetovima, ali ipak ga neizmerno volite. Ne dozvoljavate da partner primeti da imate problem, a to je velika greška. Ukoliko otvoreno porazgovarate s njim o mogućim promenama i pronađete kompromis, do kraja dana vratiće se osmeh na lice. U suprotnom, vaša veza neće moži da podnese takav pritisak.

Ako ste rođeni u znaku Raka, planete vam daju šansu da razdvojite osećanja iz prošlosti i sadašnjosti. Vaše stare navike i loša ljubavna iskustva sputavaju vas da pronađete romantičnu sreću. Plašite se da će vas neko povrediti, ali važno je da zapamtite - prvo počnite da volite sebe, iskreno, a onda će i vas neko tako čisto i snažno voleti.

Horoskop za vikend: kako da privučete novac i ljubav dok vlada Venera u ŠkorpijiHoroskop za vikend: kako da privučete novac i ljubav dok vlada Venera u ŠkorpijiHoroskop ukazuje da ovog vikenda moćna Venera ulazi u znak Škorpije, a mnogi znakovi biće suočeni sa tajnama prošlosti i…

Drage Vage, iako vam je u mislima stara ljubav, vreme je da otpustite prošlost. U sebi tražite krivicu zbog ljubavnog neuspeha i osećate se kao da ste imali jednu životnu šansu za romantičnu sreću, a vi ste je tako lako pustili i zanemarili. Varate se, jer tek u narednom periodu predstoje nove šanse, još lepše i iskrenije, a jedna od njih biće ona prava.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.