Ljubavni horoskop za danas: kome kvadrat Meseca i Jupitera ugrožava ljubavnu harmoniju

Ljubavni horoskop otkriva ko ima slatke tajne, a ko će morati da se izboori sa zamkama velikog ega!

Opozicija Sunca i Neptuna ukazuje da ćete živeti u svetu mašte, daleko od realnosti u kojoj vladaju problemi i izazovi, piše Lovesensa. Možda je najbolje da u narednim danima izbegnete donošenje važnih osluka, ali ne možete večno ignorisati okruženje i probleme. Uskoro će vas probuditi talas dobre energije, a evo šta nas do tada očekuje u ljubavi...

Mesečni horoskop - njima je suđena sreća u ljubavi: ova 3 znaka očekuje najlepša romantična bajka do kraja septembraMesečni horoskop - njima je suđena sreća u ljubavi: ova 3 znaka očekuje najlepša romantična bajka do kraja septembraDa li je vašem znaku u septembru suđena nova ljubav, ispravljanje grešaka i pomirenje - evo šta predviđa mesečni horoskop!

Drage Škorpije, trenutno vam prija samoća i više ne želite prolazne romantične avanture. Radije ćete da provodite vreme sa prijateljima i uživate u nekom hobiju, sportu ili zanimljivim razgovorima. Samački život ponekad ima toliko prednosti, a prava ljubav doći će kada se najmanje budete nadali.

Ništa nije nemoguće kada je u pitanju ljubav, drage Vage! Vaša stara simpatija iznenada će početi da se bori za vašu naklonost, a vi ćete lako uzvratiti svojim šarmom. Možda mislite da je ovo samo prolazan flert, ali zvezde tvrde da se varate. Trenutan položaj planeta ukazuje da ćete uskoro započeti vezu koja će biti duga , stabilna i romantična. Vreme je za lepe promene!

Horoskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaHoroskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaRetrogradno kretanje Saturno počelo je 18. aprila 2018. godine, ali 6. septembra ova moćna planeta nastavlja direktno - evo šta…

Dragi Lavovi, naučićete važnu lekciju iz jedne greške. Poznato je da ste najdominantniji znak Zopodijaka, ali to često nije pozitivna osobina kada je u pitanju ljubav. Mesec u kvadratu sa Jupiterom u znaku Lava čini vas pomalo nervoznim i sumnjičavim, pa ćete pokušati da kontrolišete svaki partnerov korak. Ljubomora je često znak za uzbunu da je odnos u krizi. Steknite samopuzdanje i izgradite u ljubavi poverenje, jer tek tad ćete osetiti najlepše romantične čari.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.