Ljubavni horoskop za danas: kome karma menja ljubavne snove

Ljubavni horoskop otkriva kome će karma promeniti ljubavni odnos, a ko će zbog osobe iz prošlosti zaboraviti na rutinu!

Pun Mesec donosi tenziju, neodlučnost i sukobe, ali zvezde nas podsećaju da dobrim delima možemo da kontrolišemo i usmeravam put svoje sudbine, piše Lovesensa. Evo kako će pomračenje Meseca uticati na romantičan život!

Horoskop - očekuje nas pomračenje Meseca, a ovo treba da izbegavate: evo kakvu sudinu donosi pun Mesec u Vodoliji

Dragi Ovnovi, pun Mesec pomaže da čvrsto stojite na zemlji i napokon se suočite sa istinom. Sada tačno znate šta očekujete od potencijalnog partnera i ne želite više da lutate na putu do večne ljubavi. Moguće je da ćete upoznati šarmantnu osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled, ali nista sigurni da li možete da mu verujete. Njegov stav i ponašanje u vama budi sumnje da on želi samo ljubavnu avanturu i zabavu. Da li vas je intuicija nekada prevarila?

Horoskop za čudesan retrogradni Merkur u znaku Lava: evo kako da zasutavite talas negativne energije (do 13. avgusta 2018. godine)Horoskop za čudesan retrogradni Merkur u znaku Lava: evo kako da zasutavite talas negativne energije (do 13. avgusta 2018. godine)Retrogradni Merkur u Lavu jača sujetu kod ljudi, a evo kako da se zaštitite od njegovog negativnog uticaja!

Usamljene Vage neće skoro promeniti svoj ljubavni status, ali to im prija. Njihova mirna i nežna duša navikla se na rutinu, a zabavu traže u provodu sa prijateljima i novim iskustvima. Ništa se novo ne događa na polju ljubavi i počinjete da zatvarate svoje srce. Međutim, moguće je da će neko iz prošlosti doneti oluju i uzburkati vaše mirno more.

Dragi Jarčevi, romantična veza nije više toliko uzbudljiva kao na početku. Počinju da vas zamaraju razgovori sa partnerom i sukobi, pa će mnogi Jarčevi potražiti sreću u nekom drugom srcu. Dobro razmislite kakve posledice vas očekuju i da li ste stvarno sigurni da partner nije prava osoba za vas. I pazite se, karma prati svaki korak!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.