Ljubavni horoskop za danas: kome energija moćnog Marsa donosi šansu za novu ljubav

Ljubavni horoskop - magičan ples planeta skinuće maske mnogim znakovima Zodijaka!

Konjukcija Urana i Meseca donosi tenziju u ljubavnim i porodičnim odnosima, ali i raskidanje sa lošim navikama i greškama iz prošlosti, piše Lovesensa.

Dragi Blizanci, nećete razumeti zašto je vaša veza toliko komplikovana kada se partner i vi volite neizmerno. Ali, ponekad nije samo ljubav dovoljna, već iskrenost i poštovanje. Možda ćete morati neke svoje postupke da objasnite partneru, ali ako budete iskreni, mir će se ponovo useliti u vaš odnos.

Usamljeni Ovnovi, Mars vas hrabri i pomaže da očistite energiju i um od negativnih osećanja i zaboravite na prošlost. Iako vas sećanja vraćaju ka staroj ljubavi, sada je pravo vreme da okrenete novi list. Oslobodite se iluzija, melanholije i očajanja, jer je nova ljubav pred vratima vašeg žuivota.

Dragi Rakovi, ako imate novog partnera ili simpatiju, prema njemu osećate nešto sasvim posebno. Romantične varnice postoje, ali morate biti spremni da prihvatite i neke njegove mane kako biste uspeli zajedno da ostvarite romantične želje. Pre nego što pokušate nekoga da promenite, dobro razmislite da li je prvo potrebno da nešto promenite kod sebe.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.