Ljubavni horoskop za danas: kome će život promeniti romantična magija

Ljuabvni horoskop otkriva tajne sudbine - evo kome je ljubav na poslednjem mestu na spisku želja, a ko će osetiti savršenstvo romantičnog odnosa!

Opozicija Meseca i Saturna donosi tenziju i velike životne izazove , a osetićete da ste nekoliko koraka unazad na putu ka uspehu, piše Lovesensa. Iako je ovo nepovoljan aspekt za polje karijere, neki znakovi Zodijaka će ostvariti sreću u ljubavi!

Ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAko ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava: 6 načina na koje nam anđeli šalju važne porukeAnđeli nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas - ako ovo osetite, anđeo vas na nešto upozorava!

Drage Vodolije, nakon poslednjeg ljubavnog nesupeha niste očekivali da ćete se brzo zaljubiti, ali magija se dogodila! Sa trenutnim partnerom možete razgovarati ozbiljno i svesni ste da ga raduje budućnost sa vama, a uskoro ćete shvatiti koliko je vaša veza postala stabilna. Toliko ste bliski i privlačite jedno drugo da ne možete dan da provedete razdvojeni.

Numerološka prognoza za avgust 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za avgust 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza otkriva kako će Trojke doživeti uspeh, Petice pobediti prepreke! Evo šta vaš bioritamski broj očekuje do…

Možda ste mislili da je vaša veza doživela vrhunac savršenstva, ali drage Ribe, malo ste se prevarile! Pozitivan aspekat Venere i Marsa čini da se pored partnera osećate kao na sedmom nebu, a pojačana erotska energija osvežava vezu i pomaže da se još više zbližite. Imate isti onaj osećaj kao na početki veze, a magija ljubavi je definitivno ispunila vaše srce. Zahvalite se zvezdama!

Dragi Ovnovi, trenutno ste preokupirani karijerom i porodičnim odnosima, pa vam je ljubavni život na poslednjem mestu. Samoća vam prija, jer sami se lakše borite sa životnim izazovima. Znate koji su vaši prioriteti, a ljubav će još uvek ostati na listi čekanja. Očekujte promenu na polju romantike do kraja godine!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.