Ljubavni horoskop za danas: kome će ljubomora ugroziti romantičnu budućnost

Ljubavni horoskop otkriva ko želi da ostavi dobar utisak na simpatiju i čije će srce otkriti osećanja koja su dugo čuvana u tajnosti!

Konjukcija Meseca i Jupitera donosi dobar period za nove poslovne projekte i promene koje će uticati na stil života, a evo šta nas očekuje na polju ljubavi, piše Lovesensa.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godineMesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godineMesečni horoskop za zdravlje - evo ko u novembru treba da promeni navike, a koga prati dobra energija!

Dragi Bikovi, vaša ljubav je bez ograničenja, a u odnosu sa partnerom vladaju romantične varnice baš kao kada ste se prvi put upoznali. Iako ga često kritikujete, partneru prijaju vaši saveti i podrška, ali u tome nemojte preterivati. Sledi period u kojem će se vaša ljubav samo razvijati.

Šta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 13. novembra 2018. godineŠta nam anđeli poručuju za ovu nedelju: znakovi i upozorenja anđela do 13. novembra 2018. godineSmernice i poruke anđela za nedelju od 6. do 13. novembra 2018. godine - sada je pravo vreme da počnete sa kreiranjem srećne…

Usamljeni Blizanci upozanaće nekoga ko će im se lako podvući pod kožu. Vaš smisao za humor i šarm čini da ostavite dobar utisak i osvajate tajanstvenim pogledom. Iako sa trenutnom simpatijom negujete samo prijateljski odnos, sve će biti jasno kada vam se pogledi sretnu. Srce ne može dugo da čuva emocije u tajnosti...

Lavovi su po prirodi ljubomorni, a njihova posesivnost donosi samo sukobe i ugrožava odnos sa partnerom. Shvatićete da su vaši strahovi bili neosnovani, ali pazite da se do tada oko partnervog srca ne stvori led.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.