Ljubavni horoskop za danas: koga očekuju pozitivne promene u ljubavi

Ljubavni horoskop otkriva koga čeka velika sreća i bliskost, a ko će morati ozbiljno da razgovara sa partnerom!

Ljubavni horoskop - Opozicija Meseca i Venere donosi iskrena osećanja, postoji velika šansa da će se mnogim znakovima ostavriti romantični snovi, piše Lovesensa. Ovaj aspekt nije povoljan za donošenje važnih odluka, a evo koji znaci će ipak uspeti da naprave pozitivne promene na polju ljubavi...

Dragi Rakovi, u vaš ljubavni život ponovo se uselila strast i bićete iznenađeni kada spoznate partnerovu nežnu i strastvenu stranu. Ako ste razmišljali šta nedostaje u vašem odnosu kako bi bio potpun, upravo ste pronašli taj magični začin ljubavi. Vaša ljubav je prirodna, čista i moćna, a zadovoljni ste što je napokon osećate celom duđšom i telom.

3 horoskopska znaka koje čeka neverovatna sreća: evo kome kraj 2018. donosi uspeh, a kome novu ljubav (HOROSKOP)3 horoskopska znaka koje čeka neverovatna sreća: evo kome kraj 2018. donosi uspeh, a kome novu ljubav (HOROSKOP)Pred kraj 2018. godine OVA 3 znaka Zodijaka imaće predivne trenutke!

Lavovi će imati probleme sa partnerom, ali trudiće se da ispave stvari. Čini vam se da morate da budete previše obazrivi kako ne biste povredili partnerova osećanja, ali njegova nervoza sve više ugrožava vaš odnos. Veče donosi nežnost i čaroliju ljubavi, ali čim počnete da pričate o planovima i ozbiljnim temama, partner se povlači u sebe i stvara se napeta atmosfera. Ne brinite, možda je ovo samo stres zbog praznika. Bitno je da partneru pružite prostor da se odmori i sam razmisli o svemu, a tek onda pokušajte da razgovarate o problemima.

Godišnji horoskop mesec po mesec: šta nas očekuje od januara do decembra 2019. godineGodišnji horoskop mesec po mesec: šta nas očekuje od januara do decembra 2019. godineGodišnji horoskop od januara do decembra 2019. godine - astro prognoze za svaki znak Zodijaka!

Drage Device, nakon ljubavne krize ponovo se vraćate u svet romantičnih snova. Svaki problem koji ste imali sa partnerom učinio je da budete jači, a u narednom periodu lako ćete napaviti zajedničke planove. Postali ste bliski i svaki izazov rešavate zajedno. Podsetite partnera da u sebi krijete divnu romantičnu stranu - vreme je za iznenađenja!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.