Ljubavni horoskop za danas: kako se sudbina menja kad ljubavna magija postane rutina

Ljubavni horoskop otkriva ko će zaboraviti na romantične probleme, a ko će poželeti da ponovo oseti čari ljubavne magije!

Kvadrat Meseca i Saturna ukazuje na donošenje pogrešnih odluka, negativne misli, sukobe i nestrpljenje, piše Lovesensa. Postoji veliki rizik od konflikata i mnoge veze će doživeti krah, ali neki će znakovi uspeti da sačuvaju ljubav od negativnog uticaja planeta!

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2018. godineMesečni horoskop otkriva ko mora više pažnje da obrati na dugove i finansijsku situaciju, a koga čekaju nove poslovne ponude i…

Dragi Ovnovi, želite da svoj pogled na svet podelite sa partnerom i očekujete da su njegove želje iste, ali pomalo ćete biti razočarani. Iako se trudi da vas sasluša, vaše predloge i kritike ne sprovodi u dela. Nemojte vršiti pritisak i kontrolisati svaki njegov potez, već mu dozvolite da i on vama pokaže čaroliju svog sveta. Ko zna, možda vam se i dopadne!

Sunce će obasjati ljubavni život rođenih u znaku Lava, a usamljeni Lavovi su svesni da ih ljubav čeka na sledećoj životnoj raskrsnici i da će uskoro upoznati srodnu dušu. Pozitivne misli privlače pozitivna dešavanja, pa je moguće da će se romantična želja uskoro ostvariti.

Ljubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiVeliki ljubavni horoskop za svaki znak Zodiajka - evo šta nas očekuje u avgustu 2018. godine!

Drage Device, vreme je da se opustite i zaboravite na ljubave probleme. Odnos sa partnerom postaje nežan i romantičan, a ovo je savršen period za zajedničke planove. Moguće je da ćete razgovarati o osnivanju porodice. U vašoj vezi vlada harmoija, a očekujte najlepše romantično veče sa partnerom koje će vas još više zbližiti.

Zvezde dokazuju, dragi Bikovi, da u vašoj vezi više ništa ne funkcioniše kako treba i da ste ljubav pretvorili u rutinu. Finansijski problemi dodatno otežavaju situaciju, a atmosfera u vezi uopšte nije romantična. Osećate da je magija nestala, ali sačekajte pre donošenja konačne odluke. Moguće je da ćete dobar savet dobiti od prijatelja!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.