Ljubavni horoskop za danas: kako doploviti do mirne luke

Mala oluja sa grmljavinom uzburkaće vaše ljubavno more...

Konjukcija Merkura i Sunca donosi promene u načinu života, pa čak i revolucionarne izmene u uverenjima, piše Lovesensa.

Ljubavni život Bikova na velikoj je prekretnici, a Venera u opoziciji može doneti ili strast kao na početku veze ili nelagodu koja preti raskidom. Budite vrlo pažljivi s rečima, planeta ljubavi komplikuje vaš odnos.

Mogući su čak i sitni konflikti na poslu, ako radite s impulsivnim kolegom, bićete razočarani njegovim ponašanjem.

Sunce u kući susreta slobodnim Bikovima doneće flert i zavođenje, a mali izazov doživećete kao poziv na avanturu. Moguće je da ćete samo to i ostvariti.

Veliki mesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki mesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop otkriva kakve nas ljubavne dileme, poslovni uspesi i raspoloženje očekuje u oktobru 2018. godine!

Drage Ribe, vas očekuje fantastičan dan koji ćete provesti u nežnom društvu voljene osobe. Ljubav je jača iz dana u dan, a pred vama je i jedno nezaboravno veče. Zvezde savetuju da napravite specijalan plan.

Usamljene Ribe moraju, pre svega, naći vremena za sebe pa onda i za ljubav. Ona će doći kad je najmanje očekujete, a do tada nema razloga da ne budete u potpunosti srećni, okruženi prijateljima i porodicom. Ceo svet je vaš!

Blizanci iskreno veruju da su stvoreni da budu sa svojim partnerom i da je on stvoren za njih. Ljubav je jača nego ikad, pa su spremni na sve da je dokažu i pokažu. Najlepše od svega je što se osećaju baš kao svoji na svome, puni poverenja i razumevanja, a isto to im se uzvraća punom merom.

Novo poznanstvo uzbudljivo je za one Blizance koji još čekaju da nekom otvore srce. Da li se već čuju svadbena zvona u daljini? Ako vas spaja sličan smisao za humor, ako se poklapaju nade i uverenja, zašto da ne... vreme nikad nije presudan faktor za snagu ljubavi.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.