Ljubavni horoskop za danas: kako da ponovo budete srećni u romantičnoj vezi

Ljubavni horoskop otkriva ko mora da prekine lanac rizične rutine koja gasi ljubav, a ko će poželeti da se izoluje sa partnerom i uživa u najlepšim osećanjima!

Konjukcija Urana i Meseca donosi tenziju i neočekivane promene, ali svaki trud će se isplatiti u budućnosti, piše Lovesensa. Zvezde naglašavaju kraj jednog perioda i dolazak novih situacija i izazova koje zahtevaju promene loših navika i negativnih uverenja. Evo kako će se ovaj aspekt odraziti na ljubav...

Kratak ljubavni horoskop do 15. septembra 2018. godine: Devica je daleko od snova, a Vodoliju očekuju romantični izazoviKratak ljubavni horoskop do 15. septembra 2018. godine: Devica je daleko od snova, a Vodoliju očekuju romantični izazoviKratak ljubavni horoskop za sve znake Zodijaka - evo kakve nas romantične okolnosti očekuju do 15. septembra 2018. godine!

Drage Škorije, pod zaštitom ste sekstila Venere i Merkura, a ova magija se posebno pozitivno odražava na ljubav. Danas ćete osetiti čaroliju romanse iz bajke, a spremni ste partneru da otkrijete osećanja. Želite da se izolujete od okruženja i uživate samo sa njim. Sreću će vam doneti zajedničko putovanje.

Rođeni u znaku Blizanaca vođeni su nostalgijom! Vaše misli su usmerene ka staroj ljubavi,a uspomene donose osećanja usamljenosti i čežnje. Da li je vredno vraćati se unazad? Pokušajte da se izborite sa zamkama prošlosti i otvorite vrata ljubavi za nove, lepše mogućnosti.

Mesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: astro prognoza za avgust 2018. godineMesečni horoskop predviđa ko će promeniti psoao, a koga čeka odličan priliv novca! Evo šta nas očekuje na polju karijere i obilja…

Drage Vodolije, očekujete puno od partnera, ali ga ne pitate za mišljenje i uvek težite ka dominaciji u odnosu. Volite se, ali rutina počinje da gasi vatru ljubavi. Pronađite način da začinite romantičnu vezu pre nego što bude kasno i razmislite o partnerovim predlozima. Svakog dana uradite nešto drugačije od prethodnog i partner će ponovo biti srećan pored vas.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.