Ljubavni horoskop za danas: kako da izbegnete toksičnu energiju kosmosa

Ljubavni horoskop za sutra otkriva ko je na tankom ledu ljubavi, a ko će doživeti neobičnu romansu iz snova!

Kvadrat Sunca i Jupitera ukazuje na teško donošenje odluka i neodlučnost, ali dva puta dobro razmilsite pre nego što napravite veliki životni korak, piše Lovesensa. Ovaj aspekt neće doneti dobre vesti na polju karijere, a evo kako će se odraziti na ljubav!

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2018. godineMesečni horoskop otkriva ko mora više pažnje da obrati na dugove i finansijsku situaciju, a koga čekaju nove poslovne ponude i…

Dragi Rakovi, danas ste na tankom ledu ljubavi! Kvadrat Jupitera i Merkura testira vas i donosi velike romantične izazove, pa ćete poželeti malo da budete sami i izbegnete partnera. Moguće je da ćete izaći i vratićete se kući kasno, a partner će zahtevati objašnjenje. Pokušajte da izbegnete teške reči, a sutra je novi dan!

Iako vam je ljubav trenutno na poslednjem mestu, rođeni u znaku Lava uskoro će se zaljubiti. Niste svesni da vas je ljubavna strela pogodila direktno u srce i ne možete da izbacite iz glave šarmantan osmeh jedne nepoznate osobe. Upoznajte se i pružite ljubavi šansu, a moguće je da će vam ova veza doneti romansu kakvu nikada do sada niste doživeli.

Ljubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiVeliki ljubavni horoskop za svaki znak Zodiajka - evo šta nas očekuje u avgustu 2018. godine!

Drage Vodolije, Mesec u znaku Blizanaca pomaže da upoznate nove prijatelje, a sa jednim od njih poželećete nešto više od prijateljstva. Zabavljajte se, uživajte i doživite pravu letnju romansu. Međutim, ovo nije ljubav na duge staze, pa nemojte previše otvarati svoje srce.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.