Ljubavni horoskop za danas: kako čudesan sudar energija Meseca i Sunca utiče na ljubav

Ljubavni horoskop otkriva kome je romantična prošlost ostavila trag na duši, a kome će hrabrost doneti sreću u ljubavi!

Čudesan i rizičan kvadrat Meseca i Sunca predstavlja sukob različitih energija, bes i nezadovoljstvo, ali znakovi koji umeju da uspostave energetsku ravnotežu i ostanu smireni, uspeće da sačuvaju ljubavni mir i sreću, piše Lovesensa.

Merkur u Raku zatvara čarobni krug flerta i avantura za rođene u znaku Ovna. Više nećete biti otvoreni za nova poznastva i zanimljive razgovore. Burna ljubavna prošlost ostavila je trag na vašoj duši, a strah od novog razočaranja ne dozvoljava da se brzo otvorite za nove nežnosti. Postoji šansa da će jedna osoba želeti da vas zavede ili bolje upozna, a vi se potrudite da ne propustite dobru šansu za početak nove ljubavi.

Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. jula 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. jula 2018. godine)Mesečni horoskop za vladavinu Raka - evo šta nam položaj Sunca u Raku donosi do 21. jula 2018. godine!

Stidljivi Rakovi danas menjaju svoju ćud! Nakon perioda zaljubljenih pogleda, dopisivanja i maštanja, napokon ćete pozvati osobu koja vam se dopada na sastanak. Poučeni iskustvom, shvatili ste da je vera i ljubav prema sebi osnova za osvajanje partnerovog srca. Provešćete sjajno veče zajedno i predstavićete sebe u najboljem izdanju. Možda ćete imati hrabrosti da pozovete potencijalnog partnera na šolju kafe ili zakažete novi sastanak. Ljubav i hrabrost uvek idu zajedno, zato dragi Rakovi, izgleda da ste se napokon stvarno zaljubili!

Horoskop - šta vašem znaku Zodijaka poručuje svemir: ove poruke Univerzuma donose sreću u budućnostiHoroskop - šta vašem znaku Zodijaka poručuje svemir: ove poruke Univerzuma donose sreću u budućnostiUniverzum ima jasne poruke za svaki znak Zodijaka!

Retrogradni Neptun negativno utiče na ljubavni život rođenih u znaku Riba! Danas ćete biti loše volje i nećete želeti da provodite vreme sa partnerom. U vaš odnos uselila se hladnoća, a glavni krivac za to je loša komunikacija. lakše vam je da ne pričate o istini i da probleme gurate pod tepih nego da ih zajedničkim snagama rešite. Ako želite da sačuvate vezu, pronađite način da razgovorate sa partnerom bez sukoba i uvreda.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.