Ljubavni horoskop za danas: kada zamak ljubavi ne mogu da sruše najjači vetrovi

Ljubavni horoskop otkriva koga čeka nova ljubav, a koji par opstaje čak i u romantičnim turbulencijama!

Trigon Meseca i Plutona budi u vama kreativnu energiju, jača odnose, a ovaj aspekt je naročito povoljan za žene, jer će biti neverovatno privlačne suprotnom polu, piše Lovesensa. U vazduhu se oseća romantika!

Horoskop - koga će ljubav usrećiti ovog meseca: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja jula 2018. godineHoroskop - koga će ljubav usrećiti ovog meseca: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja jula 2018. godineMesečni horoskop otkriva kakve planove imaju zvezde na polju ljubavi - ova 3 znaka očekuje neverovatna romantična sreća!

Drage Vodolije, Mars u vašem znaku donosi slatke muke na polju ljubavi. Iako partner i vi često ne delite isto mišljenje, vaša energija se savršeno uklapa i uživate u svakom trenutku koji provedete zajedno. Moguće je da ćete imati sukob oko finansija, ali za par sati, uz bezbroj romantičnih poljubaca i nežnih dodira, sitaucija će se rešiti. Vi volite odnos toplo-hladno i ne trpite rutinu, zato ste i zadovoljni trenutnom vezom.

Merkur u znaku Lava jača sposobnost komunikacije rođenima u znaku Ovna, zato ćete lako moći da osvojite nečije srce. Iako imate puno ljubavnih ponuda, srce ćete pokloniti osobi koja to zaista zaslužuje. Period samoće je iza vas, uživajte u novoj ljubavi!

Tajne čudesne tantričke meditacije: evo kako da u telu zadržite moćnu seksualnu energijuTajne čudesne tantričke meditacije: evo kako da u telu zadržite moćnu seksualnu energijuSeksualni odnos podstiče duhovni razvoj partnera - ovo je tajna tantričke meditacije!

Ako ste rođeni u znaku Device, onda ćete se sigurno zaljubiti! Iako Device vešto planiraju svaki svoj korak, osetiće romantične leptiriće u stomaku kada se najmanje budu nadale. Moguće je da ćete se zaljubiti u nepoznatu osobu koja je doputovala u vaš grad ili će vam srce ukrasti osoba koja ima veze sa vašom profesijom. Vaša ljubav će vać na samom početku biti iskrena i strastvena, a moguće je da je baš on prava osoba za vas!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.