Ljubavni horoskop za danas: kada vatrena strast donese pomirenje

Ljubavni horoskop otkriva ko će se pomiriti i vratiti pozitivnu energiju u ljubavni odnos, a čija će ljubav da trpi zbog poslovnog uspeha!

Opozicija Neptuna i Venere donosi tenziju u ljubavi i konflikte, piše Lovesensa. Mnogi znakovi će osetiti da je neophodno da promene neke navike i planove, a savet zvezda je da budete tolerantniji. Evo kako će ovaj aspekt uticati na romantičan život!

Horoskop za ljubavnu romansu i samoostvarenje: evo šta svako treba da uradi dok vlada tranzitni Merkur u Lavu (do 6. septembra 2018. godine)Horoskop za ljubavnu romansu i samoostvarenje: evo šta svako treba da uradi dok vlada tranzitni Merkur u Lavu (do 6. septembra 2018. godine)Horoskop predviđa rađanje novih ljubavi i šansu da se ostvarite na poslovnom planu, a evo šta treba da izbegavate dok je…

Drage Vage, ako želite da vratite dobru energiju u odnos sa partnerom, onda je potrebno da priznate svoje greške. U vašoj ljubavi vlada odnos toplo-hladno, a na to vi najviše utičete. Ako ste ljuti ili nezadovoljni, otvoreno ukažite partneru na greške, a ne čekajte da on sam shvati šta je problem i zbog čega vaše raspoloženje konstantno varira. Vatrena strast na kraju dana donosi pomirenje!

Rakove koji su dugo u vezi očekuju ljubavni problemi. Teško uspevate da sa partnerom pronađete zajednički jezik, a vi nikada nemate vremena za njega. Partner vam zamera što ste se više posvetili karijeri nego privatnom životu, a ukoliko malo bolje razmislite, shvatićete da je u pravu. Pokušajte da pronađete balans između posla i ljubavi!

Mali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hodu

Dragi Ovnovi, vaša ljubav postaje sve jača i jača i zaboravili ste na sve romantične promašaje i probleme iz prošlosti. Zahvalni ste što ste napokon pronašli nežnog i brižnog partnera. Otvorite se još više pred njim, pokažite mu svoju istinsku prirodu, jer istina ljubav čini snažnijom.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.