Ljubavni horoskop za danas: kada usamljena srca osete čaroliju iskrene ljubavi

Ljubavni horoskop upozorava na rizične strasti i flert, a evo ko će zbog nove ljubavi zaboraviti na razočaranja iz prošlosti!

Opozicija Marsa i Saturna mnogim parovima donosi sukobe, ljutnju i razočaranje, ali neko će uspeti da reši situaciju pomoću strpljenja i hladnog uma, piše Lovesensa.

Drage Ribe, u vašoj bašti ljubavi cvetalo je najlepše cveće, ali jedan susret sad će promeniti tok sudbine. Usamljene Ribe želele su iskrenu i stabilnu ljubav koja će doneti spokoj i nežna osećanja, ali bez razmišljanja su uplovili u jednu rizičnu avanturu. Danas će vam biti jasno gde ste pogrešili, ali nemojte da se razočarate. Svako novo iskustvo je velika lekcija za budućnost.

Horoskop za otvaranje vrata bogatstva: evo šta nam predviđa mistična Venera u znaku Lava (do 10. jula 2018.)Horoskop za otvaranje vrata bogatstva: evo šta nam predviđa mistična Venera u znaku Lava (do 10. jula 2018.)Venera ulazi u peti zodijački znak, u kome ostaje do 10. jula, a evo šta nam horoskop predviđa na polju posla i novca!

Ovnove koji su nedavno započeli novu vezu očekuje pravo iznenađenje. Posle ljubavnih promešaja, napokon ste pronašli osobu koja će ispuniti vaša očekivanja. Partner vam poklanja pažnji i čini da se osećate dobro u njegovom društvu. Međutim, najvažnije je to što vas podržava u poslovnim ambicijama. Izgleda da se Ovnovima smeši duga i srećna ljubavna priča!

Kineski horoskop za jun 2018. godineKineski horoskop za jun 2018. godineJun je mesec Zemljanog Konja koji će vladati moćnim rečima!

Vage su svesne svog neverovatnog šarma i lepote, ali uskoro ćete upoznati osobu koja će početi da ceni vašu unutrašnjost, odnosno, razumeće želje vašeg srce. Na želite više da flertujete i rizikujete, jer početak ove romanse može doneti ljubav o kojoj odavno maštate.

Drage Device, danas ste lovac na zaljubljena srca, ali karma prati svaki vaš korak. Imaćete puno romantičnoh ponuda, ali pojačan i opasan ego neće vam dati šansu da se lako opredelite. Budite prizemni i razmislite o svojim postupcima. Pazite da se vatrena strast ne pretvori u pepeo, odnosno da zbog izbirljivosti i nadmenosti ne izgubite šansu za početak nove ljubavi.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.