Ljubavni horoskop za danas: kada se u srce useli platonska ljubav

Ljubavni horoskop otkriva ko je spreman da promeni život zbog ljubavi!

Kvadrat Merkura i Urana donosi neočekivana dešavanja u kojima nećete moći da napravite razliku između iskrene ljubavi i besa, piše Lovesensa. Moguće je da će mnogi parovi imati sukob, a ukoliko čeznete za slobodom, nemojte da donosite nagle zaključke pre nego što dobro razmislite o svojoj odluci. Evo kojim znakovima se danas menjaju ljubavne želje...

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za jul 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za jul 2018. godineMesečni horoskop otkriva kakva nas finansijska situacija očekuje u julu 2018. godine!

Dragi Lavovi, osećate da se bliski sa partnerom mnogo više nego ranije, a spremni ste sve da žrtvujete kako bi se zajednički planovi ostvarili. Hrabrite jedno drugo i gajite međusobnu ljubav i poverenje. Od samostalnog i hladnog Lava pretvorili ste se u osobu koja bi ceo dan želela da provede u zagraljaju voljene osobe. Zbog ljubavi počeli ste da pravite kompromise!

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jul 2018. godineMesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jul 2018. godineMesečni horoskop za jul 2018. godine - evo šta nam sudbina donosi na polju romantike, ljubavi i strasti!

Rođeni u znaku Škorpije već nekoliko puta opekli su se na vatru ljubavi, zato je važno da sada napravite pauzu u traganju za srodnom dušom. Proveite neki period sami kako biste shvatili šta vi zaista želite od romantične veze, koja su vaša očekivanja od partnera i maštanja. Pronađite mir i snagu u sebi, a onda se prepustite oluji ljubavi.

Venera će danas začarati rođene u znaku Vodolije! Pomislićete da ste napokon pronašli osobu koja je uspela da probudi vaše uspavano srce. Već ste počeli da maštate i planirate blisku budućnost sa tom osobom, ali moguće je da će mnogi naići na razočaranje. Pazite da se ne zaljubite u osobu koja je već zauzeta. Izgleda da vam je Venera umesto večne ljubavi donela platonsku!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.