Ljubavni horoskop za danas: kada se rizičan flert pretvori u iskrenu zaljubljenost

Ljubavni horoskop otkriva kako da osvežite dugu vezu, a jedan znak čeka veliki romantičan izazov koji donosi burna osećanja!

Konjukcija Meseca i Venere u znaku Vage donosi pojačanu nežnost i potrebu za osećajem ljubavi, piše Lovesensa. Ovaj aspekt pozitivno utiče na porodične odnose i stvara bliskost i harmonične veze, a evo kako će se odraziti na odnos sa partnerom!

Magična Lavlja kapija na nebu ostaje otvorena do 14. avgusta: evo kako da iskoristite moćnu energiju niza brojeva 8-8-8Magična Lavlja kapija na nebu ostaje otvorena do 14. avgusta: evo kako da iskoristite moćnu energiju niza brojeva 8-8-8Lavlja vrata ostaće otvorena od 8. do 14. avgusta 2018. godine - evo šta treba da uradimo da bismo privukli dobru energiju za…

Usamljeni Lavovi, ovo je definitivno savršen dan za ostvarenje ljubavnih snova! Više ne poznajete granice i spremni ste da otvorenog uma i čistog srca pronađete novu ljubav, bez ograničenja prošlosti. Nećete razmisliti dvaput kada se u vašem životu pojavi zanimljiv stranac koji donosi baš ono o čemu ste maštali. S njim ćete doživeti čaroliju ljubavi koju do sada nikad niste osetili. Napokon ste izašli iz svoje čaure i, poput leptira, spremni ste da raširite krila i poletite ka srećnoj budućnosti.

Drage Device, shvatićete da problemi u vašoj vezi potiču od nedostataka fantazija i uzbudljive mašte. Saturn u znaku Jarca donosi harmoniju u vašu vezu i svesni ste da ste izabrali pravu osobu za život u dvoje. Ali, imate odličan plan kako da otkrijete svoje osećanja partneru i iznenadite ga nezaboravnom ljubavnom avanturom. Svako iznenađenje osvežiće vaš odnos, zato ništa ne čekajte, već iskoristite mašti i zauvek se oslobodite rutine koja vas opterećuje.

Leto ljubavi: žene rođene u ovim znakovima očekuje prava letnja romansa!Leto ljubavi: žene rođene u ovim znakovima očekuje prava letnja romansa!Ljubavni horoskop za leto 2018. godine - evo kome zvezde donose nezaboravnu romansu, a kome preti raskid!

Ako ste rođeni u znaku Vodolije, očekuje vas veliko i rizično ljubavno iskušenje! Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja živi u drugoj zemlji ili će vam pažnju privući osoba koja je već zauzeta. Trenutno se zabavljate i osećate uzbuđenje zbog rizika, ali kada se aktiviraju burna osećanja i flert postane zaljubljenost, bićete u problemu. Dobro razmislite da li vam takva ljubav može doneti sreću.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.