Ljubavni horoskop za sutra: kada se ponovo zaljubite u njegove oči

Ljubavni horoskop otkriva ko će ponovo pronaći sreću sa partnerom, a ko će morati da otkrije sve probleme i prizna sebi istinu o lažnoj ljubavi!

Konjukcija Sunca i Meseca donosi novi početak i šansu da započnete posao ili napravite životni plan koji će doneti sreću u budućnosti, piše Lovesnesa. Zvezde nagoveštvaju da je vreme za nove ljubavi!

Horoskop za oslobađanje od negativne karme: evo šta treba da izbegavate dok traju izazovni aspekti Marsa i Urana (do 4. oktobra 2018. godine)Horoskop za oslobađanje od negativne karme: evo šta treba da izbegavate dok traju izazovni aspekti Marsa i Urana (do 4. oktobra 2018. godine)Uran i Mars donose velike promene i izazove koji menjaju put sudbine, a evo šta nam horoskop predviđa do 4. oktobra 2018. godine!

Dragi Blizanci, nakon perioda usamljenosti, ljubav će napokon učiniti da se osećate ispunjeno i srećno! Upoznali ste osobu koja vam apsolutno odgovara i već sada možete zamisliti budućnost pored njega, ali postoji jedan mali problem. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja živi u drugom gradu ili drugoj zemlji. Ne očajavajte, ovo nije samo obična letnja romansa, a ukoliko je vaša ljubav tako snažna, kilometri neće moći da je ugroze.

Partner i vi ste dugo bili zarobljeni u rutini i opterećeni obavezama, ali mudra Devica je napravila plan kako da unese sveža osećanja i malo zabave u vezu. Očekuje vas period druženja i neverovatne zabave sa zajedničkim prijateljima. U partneru ponovo viditi avanturistički duh u koji ste se zapravo i zaljubili. Ponovo ćete postati bliski, a svaki sekund koji provedete zajedno pravi je lek za dušu.

Magična Lavlja kapija na nebu ostaje otvorena do 14. avgusta: evo kako da iskoristite moćnu energiju niza brojeva 8-8-8Magična Lavlja kapija na nebu ostaje otvorena do 14. avgusta: evo kako da iskoristite moćnu energiju niza brojeva 8-8-8Lavlja vrata ostaće otvorena od 8. do 14. avgusta 2018. godine - evo šta treba da uradimo da bismo privukli dobru energiju za…

Dragi Jarčevi, vaš ljubavni život je kombinacija uspona i padova, straha i slatkih želja, nostalgije i planova za budućnost. Ne možete predvideti nijednu partnerovu reakciju, a ljubavne igrice više nisu avantura, već nešto što vam svakodnevno crpi energiju. Pokušajte otvoreno da razgovarate sa partnerom o svakom problemu, jer odugovlačenje i život u iluziji srećene ljubavi neće doneti ništa dobro.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.