Ljubavni horoskop za danas: kada romantična ljubav pobedi rizičnu daljinu

Ljubavni horoskop predviđa flert, nove ljubavi i rizične poljupce, a evo koji znak će započeti ljubav na daljinu!

Mističan kvadrat Meseca i Venere ovoga puta ne donosi talas divne ljubavne energije, već zamke sukoba, problema i požude. Međutim, ova 3 znaka će odoleti svakom iskušanju kako bi privukli srećnu ljubav u svoj život, piše Lovesensa.

Dragi Ovnovi, danas imate toliko šarma da ćete uprilikom zavođenja predstaviti sebe u najboljem svetlu. Ovnovima skoro nikada izgled nije na prvom mestu, već karakter i interesovanja potencijalnog partnera. Ali, danas razum manje odlučuje jer ćete se upustiti u vezu na daljinu. Međutim, kilometri nisu granice za vašu ljubav, jer je vatreni Ovan spreman da pređe pola sveta kako bi ispunio želju svog srca.

Horoskop za divlji vikend do 11. juna 2018: Mars i Venera najavljuju leto transformacijeHoroskop za divlji vikend do 11. juna 2018: Mars i Venera najavljuju leto transformacijeMars u konjunkciji s južnim Mesečevim čvorom delovaće na nas čitavog leta, evo kakve nam rizike najavljuju zvezde...

Bikovi su odlučili da se oslobode iz zamke usamljenosti i za njih neće postojati nijedno ograničenje u zavođenju osobe koja im se dopada. Međutim, mudri Bikovi još uvek ne žele stabilnu ljubav, već ljubavnu avanturu koja im neće ugroziti slobodu. Ipak, u naletu strasti i ljubavne čežnje, srce će početi da im kuca jače, pa neće moći da izaberu slobodu jer zvezde naglašavaju da će se zaljubiti.

Kineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnostiKineski astrolozi otkrivaju čudesnu tehniku za predviđanje sudbine: šta položaj mladeža na telu otkriva o našoj ličnosti i budućnostiMladež na donjem delu usana ukazuje na uspeh, a na vratu predviđa razočaranje! Proverite šta otkriva položaj mladeža na vašem…

Drage Device, zamislite da je ljubav bašta i da ste vi baštovan koji može da je uređuje baš kako želi, bez uticaja okruženja. Da biste dobili sočne plodove i raskošne cvetove, potrebno je da izaberete pravo seme, odnosno da naučite kako treba da postupate tokom romantičnog susreta. Smanjite svoju želju za dokazivanjem i budite prirodni, iskreni, baš onakvi kakvi jeste. Moguće je da vas očekuje početak ljubavne veze sa nekim ko se bavi istim poslom kao i vi.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.