Ljubavni horoskop za danas: kada nostalgija promeni ljubavne planove

Ljubavni horoskop otkriva kome će romantična magija začarati srce, a koga na putu sreće ograničava ljubavna prošlost!

Kvadrat Venere i Saturna ukazuje na neočekivane dešavanja i promene koje će mnogima poremetiti savršen životni balans, piše Lovesensa. Planete emituju energiju koja će učiniti da budemo previše emotivni i nostalgični, a evo kako će se to odraziti na polje ljubavi!

Horoskop za oslobađanje od negativne karme: evo šta treba da izbegavate dok traju izazovni aspekti Marsa i Urana (do 4. oktobra 2018. godine)Horoskop za oslobađanje od negativne karme: evo šta treba da izbegavate dok traju izazovni aspekti Marsa i Urana (do 4. oktobra 2018. godine)Uran i Mars donose velike promene i izazove koji menjaju put sudbine, a evo šta nam horoskop predviđa do 4. oktobra 2018. godine!

Dragi Ovnovi, svesni ste da je vaša ljubavna priča doživela krah i želite nešto da naučite iz grešaka koje ste napravili u prošlosti. Spremni ste za dobre promene, ali vam na putu transformacije teškoće zadaje nostalgija. Stalno se pitate zašto niste uspeli, a važno je da shvatite da je pred vama period novih ljubavi koje donose radost, a ne razočaranja. Ne osvrćite se i otvorenog srca prihvatite dobre promene.

Ovo je savršen dan za romansu, dragi Blizanci! Osećate se kao da ste na početku veze i savršeno se zabavljate sa partnerom. Lepršava i zavodljiva mladalačka ljubav ponovo se uselila u vaša srca, a ovog leta očekuju vas nezaboravne zajedničke avanture. Magija ljubavi ponovo je "začinila" vašu vezu!

Magična Lavlja kapija na nebu ostaje otvorena do 14. avgusta: evo kako da iskoristite moćnu energiju niza brojeva 8-8-8Magična Lavlja kapija na nebu ostaje otvorena do 14. avgusta: evo kako da iskoristite moćnu energiju niza brojeva 8-8-8Lavlja vrata ostaće otvorena od 8. do 14. avgusta 2018. godine - evo šta treba da uradimo da bismo privukli dobru energiju za…

Ako ste rođeni u znaku Lava, nema potrebe za ljubomorom, jer partner sanja samo o vama. Napokon ćete shvatiti koliko vas voli, jer svaku vašu reč "upija" i želi da sazna šta mislite, a njegova podrška vam puno znači. Neverovatno prija pažnja koju vam poklanja, ali pazite da ne probudite veliki ego i razbijete ovaj magičan krug ljubavi.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.