Ljubavni horoskop za danas: kada na polju ljubavi procvetaju najlepše ruže

Ljubavni horoskop otkriva koji znakovi se izvlače iz zamki problema i nesuglasica i spremaju se za ostvarenje najlepših ljubavnih želja!

Kvadrat Merkura i Neptuna donosi probleme na poslu i teškoće u donošenju odluka, ali zato će na polju ljubavi cvetati najlepše ruže za neke znakove Zodijaka, piše Lovesensa.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jun 2018. godine

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Dragi Blizanci, nakon turbulentnog ljubavnog perioda i problema u odnosu sa partnerom, napokon počinjete optimistično da gledate na vašu romantičnu priču. Shvatili ste koliko vam je važna partnerova podrška, pa čak i u najkritičnijim momentima njegov savet vam pomaže da se izvučete iz zamki nevolja. Pokušajte da pronađete balans između poslovnog i privatnog života i ljubav će početi da cveta.

Numerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Ponekad je teško napraviti dobar ljubavni izbor, zar ne dragi Strelci? Ali, danas vas srce usmerava ka putu istinske sreće i napokon shvatate ko je osoba koja može da vas usreći. Spremni ste da prošlost i stare rane spakujete u kofer zaborava. Osoba koju danas izaberete za partnera doneće vam ljubav bez granica. Sigurni smo da ćete uskoro početi da maštate o zajedničkoj budućnosti.

Rođeni u znaku Vodolije već duže vreme osećaju da je trenutni ljubavni odnos postao rutina, ali danas će shvatiti da su se prevarili! Ljubav ponekad voli mirno more, a vaš avanturistički duh to teško može da razume. Međutim, partner vam sprema romantično iznenađenje koje će probuditi pravi vulkan strasti. Osećate se kao da ste tek na početku veze.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.