Ljubavni horoskop za danas: kada će se pojaviti prava ljubav?

Ljubavni horoskop otkriva ko će morati da promeni način života i stavove zbog ljubavi, a kome će iskrenost i hrabrost donesti najlepšu romantičnu sreću!

Trigon Venere i Plutona donosi talas optimizma i veliku sreću, ali i potrebu za naglim životnim promenama, naročito na polju ljubavi, piše Lovesensa. Evo koje znakve očekuju neverovatne turbulencije na polju ljubavi!

Usamljenim Rakovima zvezde poručuju: Otvorite srce i predstavite sebe u pravom svetlu! Vaša stidljivost i misteriozna strana na početku mogu da budu zanimljivi i takva tajanstvenost je često veoma pivlačna, ali kada nekoga upoznate, treba više da se otvorite i pokažete svoja osećanja. Ukoliko nemate hrabrosti, onda napišite svoja osećanja i sve će biti mnogo jasnije.

Horoskop za totalno pomračenje Meseca: evo kako da se povežete zsa čudesnim svemirom (27. jul 2018. godine)

Škorpije koje su u vezi očekuje turbulentan ljuabvni period. Nešto ćete čuti ili saznati o partneru što vas baš i neće oduševiti. Umesto sukoba, pokušajte da sa partnerom imate iskren i miran razgovor, bez svađe. Samo zajedno možete rešiti situaciju u kojoj se trenutno nalazite, ali budite iskreni - da li je takva veza vredna truda?

Horoskop za ljubavnu romansu i samoostvarenje: evo šta svako treba da uradi dok vlada tranzitni Merkur u Lavu (do 6. septembra 2018. godine)Horoskop za ljubavnu romansu i samoostvarenje: evo šta svako treba da uradi dok vlada tranzitni Merkur u Lavu (do 6. septembra 2018. godine)Horoskop predviđa rađanje novih ljubavi i šansu da se ostvarite na poslovnom planu, a evo šta treba da izbegavate dok je…

Dragi Blizanci, da biste pronašli ljubav svog života, prvo morate sebe da razumete i budete spremni za važne promene. Ne očajavajte što niste u vezi, već radite na sebi, razvijajte emotivnu inteligenciju i naučite da razumete tajni jezik ljubavi. Očekuje vas period pun zabave sa prijateljima i nova iskustva, a ljubav će se pojaviti kada budete spremni da nekome nesebično poklonite svoje srce.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.