Ljubavni horoskop za sutra: kada će romantične želje postati stvarnost

Ljubavni horoskop predviđa spokojan period, bez problema, a jedan znak treba da prekine rutinu ako želi da ljubav i dalje cveta!

Trigon Merkura i Neptuna čini a budete šarmantni, zanimljivi i privlačni, a vaša ljubavnznost doneće mnoge simpatije, piše Lovesensa. Evo kako ovaj aspekt utiče na ljubavni život...

Horoskopa za vikend: planete stvaraju mračnu senku, a evo koji nas izazovi očekujuHoroskopa za vikend: planete stvaraju mračnu senku, a evo koji nas izazovi očekujuOvo je i vrlo isceljujuće razdoblje zahvaljujući trigonu Jupitera i Kirona - evo koje lekcije ćemo naučiti!

Dragi Lavovi, magija Meseca donosi mir i ravnotežu u ljubavnom životu, pa ćete sa partnerom pokrenuti neke ozbiljne teme. Shvatili ste da svaki problem možete rešiti bez sukoba i postavljate pitanja koja vas odavno muče. Uspostaviti dobru komunikaciju u vezi je preduslov za sreću, zato naastavite da raščišćavate emotivni nered i uživajte u ljubavnim čarima koju vam naredni dani donose.

Horoskop za vaš podznak do 31. oktobar 2018. godine: Vage imaju sreće sa novcem, a Jarac privlači ostvarenje željaHoroskop za vaš podznak do 31. oktobar 2018. godine: Vage imaju sreće sa novcem, a Jarac privlači ostvarenje željaHoroskop predviđa puno iznenađenja i promena do kraja oktobra, naročito kad nas začara magija punog Meseca... Saznajte šta čeka…

Veze koje počnu tokom vladavine moćne Venere osuđene su na sreću, duboka osećanja i stabilnost, drage Device. Moguće je da ćete uskoro upoznati osobu o kojoj ste maštali ceo život. Pokažite svoju ljubav, otkrijte osećanja, a romantične želje će napokon postati najlepša stvarnost.

Dragi Ovnovi, subotu ćete želeti da provedete kod kuće sa partnerom. Iako vam prija mir u vezi i nežnost, važno je da malo i prekinete rutinu. Tokom večeri izađite iz kuće, zajedno uradite nešto zanimljivo i unesite svež vazduh u vaš odnos.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.