Ljubavni horoskop za danas: kada će prava ljubav zakucati na vaša vrata

Ljubavni horoskop predviđa slatku romantičnu budućnost za neke znakove Zodijaka, dok će neki ipak biti uznemireni zbog naglih promena!

Konjukcija Sunca i Meseca predstavlja novi početak, a zvezde naglašavaju da je vreme za ozbiljne životne promene, piše Lovesensa. Dok nekima optimizam daje snagu da izađu iz zone komfora i prepuste se novim životnim avanturama, neki će ipak biti žrtva promena koje donose nemir u ljubavni život!

Horoskop predviđa sudbinu za svaki znak Zodijaka: evo šta nam donosi pomračenje Sunca i mlad Mesec (od 13. jula 2018.)Horoskop predviđa sudbinu za svaki znak Zodijaka: evo šta nam donosi pomračenje Sunca i mlad Mesec (od 13. jula 2018.)Horoskop predviđa kako će na vašu sudbinu uticati pomraćenje Sunca i mlad Mesec - evo u kojim životnim poljima treba posebno da…

Dragi Ovnovi, dugo ste tragali za ljubavnom srećom, ali sada ste shvatili da niste još spremni za ozbiljnu vezu. Svesni ste da prvo morate da se suočite sa svojim strahovima i rizičnim strastima pre nego što s nekim započnete zajednički život. Iako ste počeli da uživate u slobodi, nikad se ne zna kada će prava ljubav zakucati na vaša vrata. Zvezde kažu da je blizu...

Za rođene u znaku Bika počinje period haotičnih promena na ljubavnom planu. Partner počinje da sumnja u svoja i vaša osećanja, a snovi o zajedničkoj budućnosti polako se ruše. Niste sigurni da li možete život da provedete sa osobom koja nije sigurna da vas voli, a naročito vam smetaju njegove promene raspoloženja, Budite strpljivi, nemojte započinjati raspravu, jer ovo je možda samo prolazna kriza.

Mesečev horoskop do 11. avgusta 2018. godine: šta nam donosi drugo letnje pomračenje SuncaMesečev horoskop do 11. avgusta 2018. godine: šta nam donosi drugo letnje pomračenje SuncaMesečev horoskop predviđa sudbinu za tri Mesečeve mene, a evo šta vašem znaku predviđa lunarna astrologija!

Dragi Strelčevi, vaš ljubavni život je mirno more! Niste više u ružičastim oblacima, opterećeni romantičnim maštanjem, već ste prizemni i svesni da ljubav ne može da se isplanira do detalja. Trenutno uživate u slobodi i društvu porodice i prijatelja.

Emotivne i usamljene Ribe nisu očekivale da će uskoro upoznati osobu koja će ih šarmitrati, ali zvezde im šalju pravo romantično iznenađenje. Njegov osmeh se uselio u vaše srce i ne možete da ga izbacite iz glave. Pronađite u sebi hrabrost i pozovite ga na sastanak. Takva šansa za ljubav se ne pojavljuje baš svaki dan, zato nemojte da je propustite.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.