Ljubavni horoskop za danas: kad vatrena strast promeni tok sudbine

Rizična čežnja i novbe ljubavne varnice - evo šta predviđa ljubavni horoskop....

Sekstil Plutona i Meseca donosi velike promene koje vas u početku mogu uplašiti i učiniti nesigurnim, ali kasnije će se pokazati kao odličan životni izbor, piše Lovesensa. Evo kako će ovaj aspekt uticati na ljubav...

Dragi Rakovi, moguće je da ćete pre ponoći upoznati zanimljivu osobu koja će vam izmamiti osmeh na lice. Možda niste očekivali da vam se dogodi takva ljubav, ali sudbina je izabrala savršen trenutak. Očekuje vas dug i prijatan razgovor, a nakon toga najlepše romantične varnice.

Ljubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiVeliki ljubavni horoskop za svaki znak Zodiajka - evo šta nas očekuje u avgustu 2018. godine!

Device, sprema se opasna oluja strasti! Prijatelj vašeg partnera otvara srce i otkriva da ga odavno privlačite, a u vašem srcu počinje da se razvija rizična čežnja. Pazite da se ne prepustite strastima, jer partner preko nekih stvari nikada neće moći da pređe.

Dragi Ovnovi, vi ste zarobljeni u svetu mašte i snova, ali došlo je vreme da se trgnete i u realnosti ostvarite svoje ljubavne zamisli. Iskoristite svoj prirodni šarm, a osoba koja vam se dopada neće moći da odoli vašem smislu za humor i zavodničkom osmehu. Smeši vam se romantična budućnost!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.