Ljubavni horoskop za danas: kad ljubav pobedi sve razlike

Ljubavni horoskop otkriva kome zvezde donose romantičan susret iz snova, a ko će ponovo ostvariti blizak odnos sa partnerom pun poverenja i ljubavi!

Konjukcija Meseca i Saturna donosi potrebu za mirom, sigurnošću i odnosima bez sukoba, a za ostvarenje takvih želja neophodne su promene, piše Lovesensa. Zvezde šalju pozitivne vibracije, pa na ljubavnom planu neće biti velikih briga...

Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planoveNedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planoveNedeljni horoskop predviđa veliku sreću na polju novca, ali u ljubavi vas očekuju rizične avanture i hladni odnosi!

Dragi Bikovi, kosmos šalje zanimljivu priliku za ljubav. U vaše srce ponovo će se useliti romantične varnice, a zaljubićete se u osobu koja i nije baš vaš tip partnera iz snova. Ne obazirite se na razlike, već dopustite ljubavnoj magiji da vas vodi do ostvarenja želja. Moguće je da će ova veza doneti nešto divno u budućnosti.

Bez razloga ste brinuli, dragi Lavovi, poverenje i iskrenost ponovo ispunjavaju vašu zonu ljubavi. Zbog partnera nećete skidati osmeh sa lica, a moguće je da će vam nešto zanimljivo pokloniti ili vam sprema savršeno iznenađenje. Vaša zajednička budućnost izgleda blistavo, potrudite se da tako i ostane.

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2018. godine)

Ako ste mislili da nikada nećete pronaći ljubav svojojih snova, drage Vage, uskoro vas očekuje pozitivno iznenađenje. Romantična Venera u vašem znaku donosi susret sa osobom koja će u vama probuditi najlepša osećanja. Ovaj stranac podsetiće vas kako izgleda magija ljubavi, a vi se oprostite od usamljenosti.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.