Ljubavni horoskop za danas: jednom znaku u zvezdama je zapisana srećna ljubav

Ljubavni horoskop otkriva ko će morati da preispita svoje želje, a kome Univerzum šalje magiju ljubavi!

Kvadrat Meseca i Jupitera donosi konflikte u ljubavnim i prijateljskim odnosima, piše Lovesensa. Ali, ako iskreno želite da sačuvate ljubav, Univerzum će uslišiti vaše molitve.

Dragi Blizanci, pokušavate da sačuvate dobro raspoloženje, ali vas pogađaju kritike i negativni komentari okruženja koji se odnose na vašu romantičnu vezu. Najvažnije je da svoje nevolje i negativne misli podelite sa partnerom, on će vas najbolje razumeti. Vaš put sreće je zacrtan, zato se ne obazirite na toksične komentare, već nastavite da volite svom snagom svog srca.

Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteKratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteLjubavni horoskop otkriva ko će ponovo početi da veruje u ljubav, a ko će odustati od spašavanja davno propalog odnosa!

Moćni Merkur pruža neverovatnu energiju rođenima u znaku Device. Usamljene Device očekuje divno romantično iznenađenje, samo treba da otvore srce i prihvate ljubav. Uživajte u trenutku i ne razmišljajte šta vas čeka u budućnosti. Napokon će energija ljubavi ispuniti vaš život.

Horoskop otkriva kako iskoristiti energiju Merkura u Vagi: evo šta treba da uradite do 10. oktobra 2018. godineHoroskop otkriva kako iskoristiti energiju Merkura u Vagi: evo šta treba da uradite do 10. oktobra 2018. godineIskoristite ovaj period da završite sve što odavno planirate - evo šta ne treba da propustite dok je Merkur u znaku vage!

Dragi Bikovi, iako ste previše zauzeti poslovnim obavezama, imate sve više romantičnih ponuda. Upoznaćete puno zanimljivih osoba, ali Saturn menja tok sudbine - pomislićete da niko za vas nije dovoljno dobar. Dobro razmislite šta zaista želite od ljubavi i potencijalnog partnera.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.