Ljubavni horoskop za danas: jedna romantična varnica može da promeni sve

Ljubavni horoskop otkriva ko se prepušta rizičnom flertu, a ko će želeti da pobegne od rutine i oživi staru ljubav!

Sekstil Venere i Saturna donosi potrebu za sazrevanjem i donošenjem važnih odluka, a mnogi će iznenaditi partnere svojim dobrim planovima i rešenjima problema, piše Lovesensa. Ovo je period stabilnih, iskrenih i ozbiljnih ljubavi, a sve što ovih dana zajedno isplanirate doneće veliku sreću...

Horoskop za bogatstvo i moćnu erotsku energiju: kojim znakovima Venera u Škorpiji donosi dobre događaje (do 7. januara 2018.)Horoskop za bogatstvo i moćnu erotsku energiju: kojim znakovima Venera u Škorpiji donosi dobre događaje (do 7. januara 2018.)Horoskop za Veneru u znaku Škorpije - da li vas čeka obilje ili sreća u ljubavi...

Dragi Rakovi, odlučili ste malo da začinite vezu najlepšom ljubavnom magijom, a najbolje rešenje za to je beg od rutine. Počnite da izlazite sa partnerom, da se družite i upoznajete nove ljude. Pokažite partneru da još uvek možete zajedno da se zabavljate kao na početku veze. Ovo iskustvo samo će još više učvrstiti vaš odnos.

Device su po prirodi spremne da urade sve za ostvarenje cilja, a naročito kada je u pitanju velika ljubav. Dobili ste sve što ste želeli - stabilnu vezu, romantičnog partnera, ušuškan dom i osmeh svakog jutra. Ali, nemojte to da pokvarite zbog jedne avanture. Možda vam neobavezan flert izgleda bezazleno, ali vaše srce je lako začarati slatkim pričama, zato se ne igrajte vatrom. Zbog jedne avanture, vaš svet snova može nestati.

Saveti za odbijanje negativne energije: Ne trošite život na...Saveti za odbijanje negativne energije: Ne trošite život na..."Ne trošite život, on nije beskonačan, cenite svaki udah, momenat i čas!"

Drage Ribe, Pluton u znaku Jarca pomaže vam da svakodnevno prevaziđete ljubavne probleme. Partner i vi se volite, ali vi ste i dalje zabrinuti za budućnost vaše veze. Čini vam se da je strast nestala, ali jedna romantična varnica može da promeni sve. Ne odustajte tako lako od partnera. Budite strpljivi, kriza će proći.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.