Ljubavni horoskop za danas: jedna romantična noć menja vaše tajne želje

Ljubavni horoskop predviđa romantičnu pustolovinu koja će vas odvesti do iskrene ljubavi, a evo kome zvezde donose najviše sreće!

Trigon Jupitera i Meseca donosi talas optimizma i šansu da pobedite teške životne izazove, piše Lovesensa. Ovo je savršen period za nizanje poslovnih pobeda, ali neki znakovi će ipak pronaći veću sreću u ljubavi!

Dragi Ovnovi, uživaćete u svakoj sekundi koju provedete sa voljenom osobom. Večeras ćete želeti romantičnu noć samo za vas, pa nemojte da vas začudi ako partner predloži da odete van grada ili uradite nešto što do sada zajedno niste probali. Svesni ste koliko imate sreće u ljubavi, a partner je zahvalan što vas ima pored sebe.

Horoskop za kosmičku silu koja čisti lošu energiju: evo kako da iskoristite moć retrogradnog Plutona (do 30. septembra 2018. godine)Horoskop za kosmičku silu koja čisti lošu energiju: evo kako da iskoristite moć retrogradnog Plutona (do 30. septembra 2018. godine)Najbolji način da iskoristite svoju snagu jeste da napravite korak unazad i dopustite Plutonu da reši sve što vam zadaje muke!

Rođeni u znaku Bika nedavno su imali ljubavni brodolom, ali njihovo srce je isceljeno i željno ljubavi. Ako već imate simpatiju, iskoristite naklonost planeta i izjavite mu ljubav ili pozovite na sastaanak. Nemojte da se plašite odbijanja, jer ćete dobiti lepši odgovor nego što ste očekivali.

Dragi Rakovi, ako ste u vezi, ovo je savršen dan da promenite neke svoje loše navike. Danas je dan za rešavanje problema i dilema, pa će otvoren razgovor sa partnerom vratiti romantičnu bliskost.

Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. jula 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. jula 2018. godine)Mesečni horoskop za vladavinu Raka - evo šta nam položaj Sunca u Raku donosi do 21. jula 2018. godine!

Škorpije će danas odbaciti loša osećanja i biće spremne da se prepuste čaroliji nove ljubavi. Ovo je savršen dan za upoznavanje i pronalazak ljubavi, a moguće je da ćete baš danas upoznati jednu osobu koja će vam postati vrlo važna. Zauzete Škorpije danas će završiti svoj mali emotivni projekat, bez obzira da li je reč o porodici ili partneru.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.