Ljubavni horoskop za danas: impulsi mladog Meseca otvaraju vrata romantičnog raja

Mlad Mesec donosi energiju romantične ljubavi koja vraća uspomene i podseća vas kako je to biti iskreno zaljubljen, ali dva znaka treba da budu oprezna dok vlada magija Meseca!

Mlad Mesec donosi novi početak i savršen period za velike životne promene, a evo kojim znakovima se menja pogled na ljubav, piše Lovesensa.

Dragi Bikovi, nakon perioda usamljenosti, zvezde vam šalju pravu ljubavnu poslasticu. Zaboravili ste na perfekcionizam i više niste izbirljivi. Shvatili ste da fizički izgled nije toliko bitan koliko duša potencijalnog partnera i smisao za humor. Mlad Mesec je za vas pripremio divan početak jedne romantične priče, a takvu šansu ne smete propustiti.

Kineski horoskop za jun 2018. godineKineski horoskop za jun 2018. godineJun je mesec Zemljanog Konja koji će vladati moćnim rečima!

Mlad Mesec u znaku Blizanaca budi romantičnu stranu rođenih u znaku Jarca. Moćni impulsi Meseca čine da tragate za ljubavnim gnezdom i partnera gledate očima zaljubljenog deteta. Vaša veza će postati mali raj, vaš tajni kutak za uživanje u najlepšim osećanjima. Bićete nerazdvojni, a zamolite Univerzum da vas ovakva lepota ljubavi još dugo prati.

Horoskop za početak novog života: evo šta treba da uradite za sreću dok je mlad Mesec u znaku Blizanaca (13. jun 2018. godine)Horoskop za početak novog života: evo šta treba da uradite za sreću dok je mlad Mesec u znaku Blizanaca (13. jun 2018. godine)Mlad Mesec je slika novog rađanja, slika novog života, slika novog početka, a evo šta nam horoskop predviđa za energiju mladog…

Dragi Rakovi, loše raspoloženje može da ostavi prilično težak trag na vašem ljubavnom odnosu. Pokušajte da razumete partnera i prestanite da od njega previše očekujete i zahtevate. Takođe, usamljeni Rakovi negativnom energijom odbijaju osobu koja im se već duže dopada. Zvezde predlažu da ljubavne odluke odložite za sutra.

Zvezde danas Vagama savetuju oprez u ljubavnim igricama. Stara ljubav ili blizak prijatelj pokušaće da vas šarmira. On tačno zna koje su vaše slabe tačke i lako se možete uplesti u njegovu začaranu mrežu slatkih reči, obećanja i nežnih dodira. Budite uzdržani i sačekajte da se strasti slegnu, lako se možete opeći na rizičnu vatru ljubavi.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.