Ljubavni horoskop za danas: granica između iskrene ljubavi i rizične strasti

Ljubavni horoskop za 6. jun 2018. godine - evo kome će strasti i želja za ljubavnim iskustvom poremetiti planove i životne navike!

Konjukcija Merkura i Sunca donosi velike promene sudbine, ali mnogi znakovi Zodijaka nisu mogli da zamisle šta ih očekuje na ljubavnom  planu, piše Lovesensa.

10 stvari koje treba da ostavite u prošlosti: evo kako da skinete emotivni teret i hrabro koračate ka budućnosti

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Drage Ribe, da li ćete poslušati srce ili hladan razum? Mnoge Ribe koje su na početku veze nemaju sa partnerom puno zajedničkih tema i planova za budućnost. Međutim, strast i jaka ljubavna energija privlači vas ka ovoj osobui. Merkur u znaku Blizanaca ipak je na strani ljubavi, zato ne donosite nagle zaključke i prepustite se romantičnoj magiji. Ne možete predvideti svaki korak u budućnosti!

Numerološka prognoza za jun 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Planete donose pravo osveženje na polju ljubavi za rođene u znaku Raka! Mars u Vodoliji hrabri vas da vrlo direktno delujete u ostvarenju romantičnih planova. Rakovi su inače vrlo stidljivi, ali sutra će lako flertovati i osvajati srca. Ne nadajte se da ćete baš u ovom trenutku pronaći životnu ljubav, ali svakako imate veliku šansu da započnete slatku letnju romansu.

Pluton upozorava sve Škorpije! Prestanite da povezujete strast i trenutnu zaslepljenost sa iskrenom ljubavi, jer se tako možete lako razočarati. Usamljene Škorpije najčešće se osećaju izgubljeno bez partnera, ali nemojte da negujete osećanja prema osobi koja vam se dopada samo fizički ili da se prepustite strastima samo da bi pobegli od samoće. Radite na sebi, budite strpljivi i nadajte se ljubavnom iznenađenju, a zvezde će vam uskoro ispuniti romantičnu želju.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.