Ljubavni horoskop za danas: evo kome zvezde obećavaju novu ljubav

Ljubavni horoskop otkriva ko će se prepustiti čarima ljubavi i želeti da napravi dobre promene zbog partnera, a ko će probleme gurati pod tepih!

Konjukcija Plutona i Meseca predstavlja savršen aspekt za planiranje budućnosti, naročito ako se odnosi na ljubavne želje i sanjarenja, piše Lovesensa. Vreme je da napravite radikalne promene na polju ljubavi!

Energija Merkura i Venere donosi rođenima u znaku Vodolije rizična previranja na polju ljubavi. Ne osećate se prijatno u zoni komfora i čini vam se da je svaki dan isti. Razgovarajte s partnerom o tome šta treba da promenite i on će se sigurno složiti da je vreme za trku za novim snovima. U vašoj ljubavi dogodiće se lepe promene, ali ne očekujte sve od partnera. Budite kreativni i smislite kako da ponovo zapalite vatru ljubavi koja vas je nekada ispunjavala.

Horoskop - šta vašem znaku Zodijaka poručuje svemir: ove poruke Univerzuma donose sreću u budućnostiHoroskop - šta vašem znaku Zodijaka poručuje svemir: ove poruke Univerzuma donose sreću u budućnostiUniverzum ima jasne poruke za svaki znak Zodijaka!

Drage Ribe, danas ne želite da provedete dan u samoći! Mnoge Ribe neće izlaziti van kuće da tragaju za ljubavnom srećom, već će se prepustiti čarima virtualne ljubavi. Uživate u dopisivanju i flertu, ali na ovaj način teško ćete naći sreću koja će zagrejati dušu jedne emotivne Ribe.

Horoskop za ljubav i ljubomoru: kako Mesec u vodenim znakovima utiče na romantičan životHoroskop za ljubav i ljubomoru: kako Mesec u vodenim znakovima utiče na romantičan životEvo kako su na ljubomoru osetljive osobe sa Mesecom u vodenim znakovima!

Opozicija Merkura i Marsa ne donosi dobre vesti za rođene u znaku Device! U vašoj vezi bilo je puno preokreta i naglih odluka, a sada ćete imati osećaj da partner nije ispunio vaša očekivanja. Problem postoji, partner želi da razgovara, ali vi ćete brige gurati pod tepih. Pokušajte da pronađete zajednički jezik!

Merkur u Lavu rođenima u znaklu Strelca donosi novu ljubav! Želećete više vremena da provodite sa osobom koja gaji određene simpatije prema vama. Zvezde su održale obećanje i šalju vam zanimljivu osobu sa kojom će sati prolaziti u najlepšoj romantici i smehu. Nemojte da propustite ovakvu priliku!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.