Ljubavni horoskop za danas: evo kome Merkurovi impulsi donose senke prošlosti

Ljubavni horoskop otkriva kome Venera šalje srodnu dušu, a evo kome će Merkur pokvariti ljubavne planove!

Položaj Marsa i Meseca donosi pozitivnu energiju koja jača vaše sposobnosti, pomaže da lako odgovorite na svaki poslovni izazov, ali pomaže i da rešite sukobe i nesuglasice iz prošlosti, piše Lovesensa.

Međutim, nekim znakovima na polju ljubavi teći će med i mleko, dok će neki morati više da se potrude za romantičan uspeh i uzajamnu ljubav!

Horoskop i vreme emocija: evo šta nam donosi čudesna energija mladog Meseca i Venera u znaku Lava (do 18. juna 2018.)Horoskop i vreme emocija: evo šta nam donosi čudesna energija mladog Meseca i Venera u znaku Lava (do 18. juna 2018.)Ne tražite ništa i dobićete sve! Evo šta nam horoskop predviđa za dolazak mladog Meseca, ulazak Venera u znak Lava i Merkura u…

Drage Ribe, želite što više vremena da provedete sa partnerom i uživate u njegovom društvu. Međutim, radna nedelja i naporni zadaci na poslu ne ostavljaju vam vremena da se u potpunosti posvetite jedno drugom. Razmislite kako biste mogli da iznenadite partnera za slobodan vikend. Prijaće vam zajedničko kratko putovanje.

Usamljene Ribe ne žele više da uživaju u strastima i ljubavnim avanturama, već traže nekoga na koga mogu da se oslone i planiraju budućnost. Budite spremni i stpljivi, Venera vam šalje susret sa osobom koja ispunjava sve ono što vi želite od partnera u vezi. Ne oklevajte, već ga odmah pozovite na sastanak. Za prvi susret izaberite neko originalnije mesto od restorana i bioskopa.

Merkurovi impulsi imaju negativan uticaj na Device! Moguće je da će se mnogi romantični planovi pokvariti i da ćete teško pronaći kompromis s partnerom. Merkur se takođe umešao i u život slobodnih Devica, pa ih drži u zamci prošlosti i neobaveznog flerta. Pokušajte da zaboravite staru ljubav!

Bogatstvo i optimizam: 14 citata o bogatstvu za vašu inspiracijuBogatstvo i optimizam: 14 citata o bogatstvu za vašu inspiraciju"Biti zadovoljan onim što se ima, najveće je i najsigurnije bogatstvo." - Ciceron

Ako ste rođeni u znaku Vodolije, očekujte divan preokret na polju ljubavi! Zvezde su obasjale vašu vezu i, nakon nekoliko padova, ponovo se uzajamno razumete i poštujete. Osećate da ste mnogo više bliski sa partnerom i jedva čekate da vidite šta vam donosi budućnost. Razgovarajte sa partnerom o planovima za brak i decu, a iznenadiće vas kada vidite koliko planova i stavova delite.

Uticaj Venere i Urana donosi mračne senke u ljubavni život rođenih u znaku Ovna. Nervozni ste i razdražljivi, a znate da ste definitivno u pravu, ali partner ne želi da promeni mišljenje. Vaš odnos će celog dana biti malo vatren, pa malo hladan. Sačekajte da vas prođe bes i da se situacija malo stiša, a zatim otvoreno razgovarajte sa partnerom o vašem odnosu.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.