Ljubavni horoskop za sutra: evo kome čarobna Venera donosi ljubavni blagoslov

Ljubavni horoskop predviđa talas romantičnih osećanja, a evo kome će Venera doneti sreću u ljubavi!

Položaj Venere i Jupitera vraća optimizam i obnavlja pozitivnu energiju, a to će posebno povoljno uticati na jačanje ljubavnih odnosa i prijateljstva, piše Lovesensa.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jun 2018. godine

slikalink pomoc andjela.jpg

Iako zvezde imaju povoljan uticaj na ljubav, jedino Rakovima sutra neće teći med i mleko u romantičnim odnosima. Rođeni u znaku Raka neće moći da slušaju i ispune potrebe i zahteve partnera, naročito ako su drugačije od njihovih želja. Prvi mesec juna donosi vam sukobe i teško pronalazite kompromis. Najbolje je da donošenje važnih odluka i ozbuljne razgovore ostavite za neku drugi dan.

Međutim, jedan znak Zodijaka uživaće u slatkom ukusu ljubavi - sutra ćete biti pravi srećnik ako ste rođeni u znaku Ovna! Magična Venera u Raku donosi ljubavni blagoslov u vaš život. Ako ste u vezi, satima ćete razgovarati sa partnerom i razmenjivati nežnosti, baš kao da ste na početku veze.

Horoskop otkriva sudbinu do 15. novembra 2018. godine: evo šta nam donosi misteriozan Mars u znaku Vodolije

Usamljeni Ovnovi će napokon skupiti hrabrost i u sebi probuditi strast. Početak nove veze može vam promeniti život iz korena.

Drage Vage, Venera je našla specijalnu poziciju u vašem horoskopu, što znači da ćete napokon uzeti ljubavnu sudbinu u svoje ruke. Iako želite da budete glavni u vezi, partner će se prepustiti vašim željama. Maštajte zajedno! Ako je zajednička želja zasita jaka, možda se slike iz mašte pretvore u stvarnost.

Usamljene Vage treba da budu oprezne u igri strasti i ljubavnih iskušenja. Tajna veza sa prijateljem može da ugrozi put ka istinskoj sreći. Dobro razmislite da li takav odnos može da ima budućnost.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.