Ljubavni horoskop za danas: evo koga prošlost sputava na putu ka romantičnoj sreći

Ljubavni horoskop predviđa kome će prošlost promeniti budućnost, a ko će zbog ljubomore rizikovati sreću!

Sekstil Meseca i Merkura donosi moćnu energiju za bolje odnose, ali jača i intelekt i pomaže da napravite dobre planove za budućnost, piše Lovesensa. Ovaj aspekt donosi sreću na poslu, a evo kako će uticati na ljubavni život!

Dragi Rakovi, ovo je savršen dan za početak nove ljubavi! Upoznaćete puno novih ljudi, a moguće je da ćete sresti osobu zbog koje će se romantični snovi pretvoriti u stvarnost. Više vam nije važno šta donosi budućnost i ne plašite se emotivnog poraza, već uživate u stvaranju jedne divne ljubavne bajke.

Horoskop - koga će ljubav usrećiti ovog meseca: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja jula 2018. godineHoroskop - koga će ljubav usrećiti ovog meseca: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja jula 2018. godineMesečni horoskop otkriva kakve planove imaju zvezde na polju ljubavi - ova 3 znaka očekuje neverovatna romantična sreća!

Prošlost počinje da kontroliše ljubavni život rođenih u znaku Vage. Ne želite više da budete usamljeni, a srcu je onda najlakše da se vrati na staro - bivša ljubav vam ne izlazi iz glave. Pokušavate da se setite gde ste pogrešili i zašto je tako velika ljubav doživela poraz. Potražićete način da vratite staru ljubav u svoj život, ali zvezde naglašavaju da je možda bolje da nastavite napred.

Mesečev horoskop do 11. avgusta 2018. godine: šta nam donosi drugo letnje pomračenje SuncaMesečev horoskop do 11. avgusta 2018. godine: šta nam donosi drugo letnje pomračenje SuncaMesečev horoskop predviđa sudbinu za tri Mesečeve mene, a evo šta vašem znaku predviđa lunarna astrologija!

Drage Device, vaš odnos sa partnerom posao je neprepoznatljiv! Ne možete da prestanete da ga optužujete za preljubu, a vaše nepoverenje i ljubomora ugrožavaju vezu. Kad shvatite da ste pogrešili, posvetićete partneru više pažnje. Međutim, umesto da ga "gušite" i budete nametljivi, pustite da tenzija nestane i otvoreno razgovarajte o svojim problemima.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.