Ljubavni horoskop za danas: evo koga prati pozitivna ljubavna energija

Ljubavni horoskop predviđa romantične igre, a evo ko će iz njih izaći kao pobednik!

Kvadrat Marsa i Urana donosi probleme u odnosima sa prijateljima i partnerom, ali i neverovatnu moć za uspešno planiranje budućnosti, piše Lovesnesa. Evo kako će ovaj aspekt uticati na ljubavNi život...

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2018. godineMesečni horoskop otkriva ko mora više pažnje da obrati na dugove i finansijsku situaciju, a koga čekaju nove poslovne ponude i…

Dragi Rakovi, pritisak na poslu i finansijski problemi negativno utiču na vaš ljubavni život. Nezadovoljni ste sobom i trenutno ste pod stresom, zato se srodna duša još uvek ne pojavljuje u vašem životu. Zadržite pozitivan stav i napravite plan za rešenje problema i brisanje briga. Tek kada se osetite slobodno, bićete spremni da se upustite u ljubavnu pustolovinu.

Lavove danas prati pozitivna ljubavna energija! Upoznaćete zanimljivu osobu sa kojom ćete želeti da ostvarite nešto više od prijateljstva. Svesni ste da ste u prošlosti pravili velike greške i da je to uzrok zašto se niste ostvarili na polju ljubavi. Međutim, sada ste spremni da okrenete novi list i promenite se zbog osobe koja vam je za nekoliko trenutaka ukrala srce.

Ljubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiVeliki ljubavni horoskop za svaki znak Zodiajka - evo šta nas očekuje u avgustu 2018. godine!

Drage Ribe, priznajte greške i to će biti prvi korak na putu da dobijete oproštaj. Nakon uticaja trigona Meseca i Sunca poslaćete poruku mira i iskupljenja, a moguće je da će vam partner opostiti i da ćete ponovo krenuti putem ljubavi. Situacija će se okrenuti u vašu korist, samo budite iskreni.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.