Ljubavni horoskop za sutra: evo koga očekuje sudar romantičnih energija

Ljubavni horoskop predviđa hrabrost i nove ljubavi, ali neki znakovi zauvek će morati da promene odnos prema partneru!

Magičan ples Venere i Naptuna donosi zbunjenost i nesigurnost u donošenju važnih odluka, a evo koje znaklove očekuje romantična sreća, a koje ljubavno razočaranje, piše Lovesensa.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jun 2018. godine

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Rođeni u znaku Lava osećaju se usamljeno, pa čak i oni koji su u vezi. Sve manje vremena provodite sa partnerom, a on svaki put izbegava da razgovara o važnim temama za budućnost. Pokušajte da napravite balans između privatnog i poslovnog života!

Horoskop za vikend: šta nam donosi magija Meseca u znaku Vodolije (do 4. juna 2018. godine)

Lavovi koji nisu u vezi zarobljeni su u svetu mašte i snova. Moguće je da će vam se dopasti neko sa posla, ali ako sami ne napravite prvi korak, vaša ljubavna sreća ostaće i dalje samo san. Skupite hrabrost, harizmu već imate i krenite u ljubavno osvajanje!

Dragi Rakovi, zvezde su za vas pripremile neverovatnu dozu romantične energije! Napokon ćete osetiti leptiriće u stomaku, a jedino što vas sputava da se ostvarite na polju ljubavi jeste stidljivost. Potencijalni partner shvatiće da ne smete da razbijete led i napraviće prvi korak. Spremite se za talas najlepših osećanja!

Romantična veza Vodolija poljuljana je zbog nepoverenja! Sada ste svesni da ste rizikovali ljubav i partner vam zamera što ga niste podržali u važnim životnim promenama. Stpite se i budite svesni da ne može sve odmah da se vrati na staro. Ako budete otvorili srce, korak po korak, ponovo će vašu vezu osvetliti sunce ljubavi.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.